VASK: Det er vask i en av skuffene bak førersetet.

Volvo FH med smarte løsninger

Forhandler tilbyr førerhus-løsninger der førerkomfort er i høysetet.

Publisert Sist oppdatert

Det tyske selskapet Dietrich Mobility er autorisert forhandler av lastebiler fra Volvo Trucks, Ford Trucks og Renault Trucks. 

De tilbyr ombygde versjoner av de romsligste bilene, der plassen i førerhusene er utnyttet på en annen måte enn det som er standard fra fabrikk, under navnet «Living Driver Single Cab».

Når det gjelder Volvo, tilbyr Dietrich Volvo FH med Globetrotter XL-kabin som Living Driver Single Cab.

Når Dietrich Mobility har bygget om lastebilen, er bilen blitt en enseter. Den nedre sengen og det høyre setet er fjernet fra førerhuset. Det gir plass til ekstra skuffer og skap, en langsgående sjeselong(sofa), et klaffebord og mer gulvplass. 

Det er et stort kjøleskap i en skuff under sjeselongen. I skuffen ved siden av, er det en kaffemaskin. I et oppbevaringsrom over frontruten, er det plassert en mikrobølgeovn. Bak setet er det en uttrekkbar vask med vannkran.

SOFA: Det er en sjeselong/sofa/seng på høyre side i førerhuset. Oppe til venstre skimtes skimtes mikrobølgeovnen. Oppe til høyre er den nedfellbare sengen.
KJØLESKUFF: Det er kjøleskap en av skuffene.
HØYRE SIDE: Høyre dør fungerer som vanlig, og her kan man benytte seg av skapplass.
KLAFFEBORD: Klaffen kan blant annet brukes som spisebord og arbeidsbord. En liten ulempe er det muligens at skuffen med kjølige mat- og drikkevarer er plassert der sjåføren skal sitte ved bordet.
SINGLE CAB: Volvo FH med Globetrotter XL-kabin som Living Driver Single Cab.
KAFFE: Plass til kaffetrakter.
SKAP: Skap plassert ved høyre dør.
Powered by Labrador CMS