Med to 55-tonns maskiner fra Vassbakk & Stol AS pent plassert som inngangsportal, ønskes de besøkende til Anlegg Haugesund velkommen.

110 tonns velkomstportal

Med to 55-tonns maskiner fra Vassbakk & Stol AS pent plassert som inngangsportal, ønskes de besøkende til Anlegg Haugesund velkommen.

Publisert

Anleggsutstillingen i Haugesund er i gang, seks år siden sist arrangement. Forrige Haugesund-utstilling ble nemlig avlyst etter at Norge ble nedstengt på grunn av pandemien.

ARRANGØR: Regionsjef Paul Olaf Baraas i Maskinentreprenørenes Forbund gleder seg over å endelig arrangere Anlegg Haugesund igjen. 2020-messen gikk i vasken på grunn av pandemien.

Men nå er det klart for fest fredag 12. mai til søndag 14. mai (11-18 fredag, 10–16 lørdag og 10–15 søndag), og dette med rekordtall allerede å vise til før de besøkende passerte nevnte 110 tonn ved inngangen.

Da vi snakket med arrangøransvarlig Paul Olaf Baraas, regionsjef i MEF, dagen før åpningen, var mellom 120 og 130 utstillere/leverandører påmeldt. Mer messeområde enn noen gang på Haugaland Travpark er dekket, og faktisk måtte arrangøren utvide plassen for flere utstillere dagen før på grunn av alt utstyret de hadde med seg.

– Det er ikke som forventet, det er som jeg har drømt om. Messeområdet blir smekkfullt av maskiner, og alle leverandørene overgår i hvert fall mine forventninger med hundrevis av maskiner på området, sier Baraas til AT.no.

En Volvo beltegraver tilhørende Nordbø Maskin, med ekstra tilbehør, på messeplassen.

På åpningsdagen kom det blant annet tre klasser fra videregående skole, noen klasser fra 9. og 10. trinn og noen barnehager. I tillegg til entreprenører og andre interesserte.Powered by Labrador CMS