HELE REKKA: Robert Johansen og hans kollegaer hos Hiab har messe og åpent hus til og med lørdag.

Laget sin egen messe

HAGAN (at.no): Hiab har laget sin egen tredagers messe på sitt eget anlegg på Gjelleråsen. De holder åpent til og med lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Fraværet av andre store transportmesser dette året gjorde at Hiab tok saken i egne hender. For første gang inviterer de kundene til eget hus for å vise frem sine nyheter.

Det er mange nye produkter Hiab har å vise frem. Blant annet har de bygget opp en ny demobil med kombinasjonen kroklift og en 22 tonnmeter kran. Dette er en løsning som er mye brukt i Sverige og som stadig flere norske kunder får øynene opp for.

Sammen med den har Hiab en ny kundebil med en av de største kranene Hiab kan levere.

Også svenske Mattis Johansson er også der med sin tømmerbil. Han er den første som har Hiabs nye tømmerkran HiVision. Hytta på kranen er erstattet med et lite tårn med fire kameraer. Johansson operer det hele inne fra bilen via VR briller som følger hans øyne. Dermed behøver han ikke ut av bilen i det hele tatt for å laste eller losse.

- Vi er veldig fornøyd så langt. Kundene som kommer hit er oppriktig interessert i Hiabs produkter og vi får vist frem hele vårt produktspekter, sier salgssjef i Hiab Robert Johansen.

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS