Nye Isuzu D-Max kommer nå.
Nye Isuzu D-Max kommer nå.

Premiere for ny generasjon Isuzu pickup

Neste generasjon Isuzu D-Max lanseres nå.

Publisert Sist oppdatert

D-Max har vært Norges mest solgte pickup og gjørt seg bemerket blant annet for tillatt tilhengervekt.

I den nye D-Max-en er eksteriøret og interiøret blitt fornyet. I tillegg kommer den med en helt ny 164 hk Euro-6 motor med lavere forbrukstall, og uten behov for Adblue-tilsetting.

Isuzu Norge opplyser at de økte salget i 2016 med 16% i Norge. Det ble registrert 1139 nye D-Max-er i 2016. Totalt er det solgt ca. 7000 Isuzu D-Max i Norge de siste årene.

- Har redusert prisen

- Gjennom ti år i Norge, kan vi trygt si at Isuzu leverer kvalitet på høyeste nivå i pickup-verdenen. Fabrikken har produsert nyttekjøretøy siden 1922, og det vises gjennom minimalt med reklamasjoner, sier salgssjef for Isuzu Norge, Steinar Dokken.

Dokken forteller videre:

- Vi har gledet oss lenge til å lansere denne modellen, som vi mener selv har den beste totalpakken i markedet om vi ser på utstyr, pris og spesifikasjoner. Mer utstyr, mer effektiv motor i kombinasjon med 6-trinns automat, 3,5 tonn hengervekt, økt nyttelast og ikke minst er prisene svært konkurransedyktige sammenlignet med konkurrentene. Topputstyrt double cab med automatgir koster veiledende fra kr 414.900 kroner inkludert mva. Det betyr faktisk at vi har redusert prisen på nye Isuzu.

Utstyr og komfort

Toppmodellen Isuzu Premium leveres leveres blant annet med 18” alufelger, LED-lys foran og bak, stigtrinn, premium skinnseter og skinn i dørpanel, el. innstilling av førerstol, 8 høyttalere. Den har også nøkkelfritt system, bakkestartassistent, hill descent control, 8” touch screen skjerm med DAB+, navigasjon, ryggekamera og bluetooth, norsk tectyl og alarm.

- Vi ser at kjøpsmønsteret for pickup har endret seg de siste årene. Nå er det ikke kun entreprenører og bønder som ønsker Isuzu, vi opplever at stadig flere privatpersoner nå velger pickup når de skal handle ny bil. Årsaken er at komforten og utstyrsnivået er blitt veldig bra, ikke minst får man en svært praktisk og tøff bil, sier Dokken.