Leder Kristin Torgersen i Norsk Asfaltforening hadde både diplomer og blomster til NCC Industris vinnerlag med Sverre Magne Svinstad som bas.
Leder Kristin Torgersen i Norsk Asfaltforening hadde både diplomer og blomster til NCC Industris vinnerlag med Sverre Magne Svinstad som bas.

Årets asfaltjobb 2016 til NCC-lag

Alle 10 forslagene til Årets asfaltjobb 2016 gikk gjennom juryens nåløye og var med i kampen om den gjeve prisen Årets Asfaltjobb 2016. Til topps gikk asfaltlaget til NCC Industri på Sørlandet med Sverre Magnus Svinstad som bas.

Publisert Sist oppdatert

Meldingen fra lederen i Norsk Asfaltforening, Kristin Torgersen, ble møtt med spontane klappsalver fra de 250 deltagerne som var samlet i årets Asfaltkonferanse på Raddison Blue Scandinavia Hotel i Oslo 27. januar.

Naturlig nok var det ikke vanskelig å be vinnerlaget på et titalls personer fra NCC komme opp på scenen for å motta diplom og blomster.

Nominert tidligere

- Denne prisutdelingen er et av de hyggeligste innslagene på vår årlige Asfaltkonferanse. Vinnerlaget har også vært nominert tidligere, og har markert seg med skikkelig håndverk. I sin begrunnelse sier juryen at laget utpeker seg med svært god kvalitet. I fjor la Sverre Magnus Svinstads lag ca. 40 tonn asfalt med god kvalitet i Telemark, sa leder Kristin Torgersen.

Hun refererte til juryens begrunnelse som også pekte på at laget hadde en lærling med i teamet. Det er ekstra positivt, het det.  

Et ankepunkt

Kristin Torgersen ga honnør til de mange dyktige asfaltlagene. Totalt ble det produsert ca. 7 mill. tonn asfalt i landet i fjor.

- Totalt har vi ca. 300 lag i landet. Derfor er jeg noe overrasket over at de 10 kandidatene til årets jobb kommer kun fra øst og sør. Jeg nekter å tro at det ikke er dyktige asfaltlag på Vestlandet og i Nord-Norge. La oss få større fart og bredde i forslagene når status skal gjøres opp for 2017, oppfordret hun.