Leder Kristin Torgersen i Norsk Asfaltforening hadde både diplomer og blomster til NCC Industris vinnerlag med Sverre Magne Svinstad som bas.

Årets asfaltjobb 2016 til NCC-lag

Alle 10 forslagene til Årets asfaltjobb 2016 gikk gjennom juryens nåløye og var med i kampen om den gjeve prisen Årets Asfaltjobb 2016. Til topps gikk asfaltlaget til NCC Industri på Sørlandet med Sverre Magnus Svinstad som bas.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Meldingen fra lederen i Norsk Asfaltforening, Kristin Torgersen, ble møtt med spontane klappsalver fra de 250 deltagerne som var samlet i årets Asfaltkonferanse på Raddison Blue Scandinavia Hotel i Oslo 27. januar.

Naturlig nok var det ikke vanskelig å be vinnerlaget på et titalls personer fra NCC komme opp på scenen for å motta diplom og blomster.

Nominert tidligere

- Denne prisutdelingen er et av de hyggeligste innslagene på vår årlige Asfaltkonferanse. Vinnerlaget har også vært nominert tidligere, og har markert seg med skikkelig håndverk. I sin begrunnelse sier juryen at laget utpeker seg med svært god kvalitet. I fjor la Sverre Magnus Svinstads lag ca. 40 tonn asfalt med god kvalitet i Telemark, sa leder Kristin Torgersen.

Hun refererte til juryens begrunnelse som også pekte på at laget hadde en lærling med i teamet. Det er ekstra positivt, het det.  

Et ankepunkt

Kristin Torgersen ga honnør til de mange dyktige asfaltlagene. Totalt ble det produsert ca. 7 mill. tonn asfalt i landet i fjor.

- Totalt har vi ca. 300 lag i landet. Derfor er jeg noe overrasket over at de 10 kandidatene til årets jobb kommer kun fra øst og sør. Jeg nekter å tro at det ikke er dyktige asfaltlag på Vestlandet og i Nord-Norge. La oss få større fart og bredde i forslagene når status skal gjøres opp for 2017, oppfordret hun.

Powered by Labrador CMS