INVITERER TIL UTLEIEFEST: Styreleder Jan Aasekjær i Norsk Utleieforening gleder seg over å kunne invitere til nok en Utleiekonferanse. Denne gangen på kongresshotellet Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen.
INVITERER TIL UTLEIEFEST: Styreleder Jan Aasekjær i Norsk Utleieforening gleder seg over å kunne invitere til nok en Utleiekonferanse. Denne gangen på kongresshotellet Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen.

Fremtiden i fokus for utleiebransjen

I februar arrangeres Utleiekonferansen nok en gang. Tema for konferansen er om bransjen er klar for fremtidens endringer.

Publisert Sist oppdatert

Utleiekonferansen 2017 går av stabelen på Thon Hotel Oslo Airport, Thon Congress Gardermoen 8.-9. februar. Konferansen har etablert seg som utleiebransjens viktigste møteplass og arena for faglig påfyll, presentasjon av aktuelle foredrag og debatter som berører aktørene innen utleie av maskiner og utstyr innen bygg og anlegg. I årets invitasjon skriver arrangøren, Norsk Utleieforening, blant annet følgende om status innen bransjen og hva som er i vente:

«Samfunnet har et stort behov for bygging av nye boliger, bygging av ny infrastruktur og vedlikehold av den eksisterende. Dette påvirker bygge- og anleggsnæringen i Norge i sterk grad, og dermed også utleiebransjen. Evne til god planlegging og manøvrering i takt med markedsutviklingen og den teknologiske utviklingen kan gi næringen gode muligheter. Dette gir utleiebransjen mulighet til fortsatt betydelig vekst: Fremtidens endringer – er vi klare?»

På programmet for 2017-konferansen er aktuelle innlegg om «markedsbetraktninger og prognoser», «status i arbeidet for seriøsitet vs. Kriminalitet», «tall og fakta for utleiebransjen», «det digitale skiftet», «grønn konkurransekraft», «nyheter fra leverandører» og «status og videre planer for Nye Veier AS».

I tillegg venter som vanlig en utstilling der en rekke leverandører viser produkter og nyheter som er spesielt myntet på å kunne leies ut.

På festmiddagen 8. februar deles Utleieprisen 2017 ut, samt pris til beste utstiller. Arrangøren ber interesserte melde seg på til konferansen innen 6. januar.