Cat 6015B klargjort for spesialapplikasjoner.
Cat 6015B klargjort for spesialapplikasjoner.

Tungt nytt fra Caterpillar

Caterpillar OEM Solutions utvider maskinutstyrsvalgene til å inkludere salg av graveaggregatløse «gravemaskiner» over 100 tonn.

Publisert Sist oppdatert

Dette gjør Caterpillar for å gjøre det enklere og billigere å tilpasse de store gravemaskinene til å utføre andre typer arbeidsoppgaver på mer permanent basis.

Se på Caterpillars spesialmaskin-løsninger her

Det amerikanske selskapet tilbyr nå bomløse maskiner fra Cat 6015B (606 kW) til Cat 6090 (3360 kW) hydrauliske gravemaskiner (i tillegg til de mindre maskinene som har hatt denne kjøpsmuligheten lenge).

I en pressemelding sendt ut fra Caterpillar Inc. opplyses det at de bomløse versjonene av stormaskinene skal selges globalt. Eksempler på hva maskinene kan brukes til er mange. Caterpillar nevner disse i meldingen: Arbeid på marine anlegg, mudring og kystvern, spesialoppgaver i steinbrudd, materialhåndtering og riving.

De graveaggregatløse maskinene kan utstyres med et bredt utvalg applikasjoner. Påbygget kan drives med strøm eller diesel. For applikasjoner som krever ekstra stor undervogn, er det flere valgmuligheter fra Caterpillar også på dette området av maskinene som veier over 100 tonn.

Fordelene med å kjøpe en «Cat Frontless Hydraulic Shovel»-maskin klargjort for spesialapplikasjoner (ifølge Caterpillar):

  • Optimalisert bruk av tid og penger ved å bestille bare komponentene som kreves
  • Et bredere tilbud av størrelser og utvalg av redskaper
  • Økte muligheter til å styring av grabb eller annet verktøy
  • Man får utnyttet «holdbarheten og påliteligheten» ved Cat undervogn-teknologi
  • Man får en mer fleksibel flåte med maskiner over 100 tonn
STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS