Trekk Tømmer AS er et av selskapene som nå inngår i Viken Logistikk.

Skal holde styr på 120 tømmerbiler

Tre logistikkledere er ansatt i nyopprettede Viken Logistikk AS, som skal ta seg av håndteringen av rundt 120 tømmerbiler på Østlandet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Over 60 søkere ønsket seg jobb da Viken Logistikk søkte etter logistikkledere.

- Jeg er positivt overrasket over antallet søkere og ikke minst kvaliteten på kandidatene. Jeg er nå sikker på at vi har funnet de rette som kan utgjøre et sterkt team. I utgangspunktet hadde et behov for 1-2 logistikkledere, men grunnet økt oppdragsmasse og høye volum i Viken Skog, så vi oss nødt til å ansette 3 logistikkledere for å få unna alle oppdragene, sier Thomas Rotherud, daglig leder i Viken Logistikk, på hjemmesidene til Viken Skog.

Valget falt til slutt ned på Ole Kristian Sogn Evju (25), Jeanette Kleven (34) og Sondre Elverud Boyme (34).

Mange transport-selskaper

Viken Skog SA er hovedaksjonær i Viken Logistikk AS, som skal ha ansvaret for transportstyringen av tømmerbilene i Buskerud, Vestfold, Akershus, Østfold og Oppland som omfatter rundt 120 tømmerbiler. Trekk Tømmer AS, Akershus og Østfold Virkestransport AS (AØV), Nyhus Transport AS, Ekeren Tømmertransport AS, Terje Bråthen, Sørlie Transport AS og Bøhaugen Transport AS er alle en del av selskapet.

I tillegg inngår også Valdrestømmer AS som er en del av Viken Skog-konsernet.

- Vårt mål med Viken Logistikk er effektiv og rasjonell tømmertransport, og vi har stor tro på at dette er en fremtidsrettet modell. Tømmerlogistikk har den senere årene blitt krevende med en høy andel eksport, sier Rotherud.

Bred erfaring

De tre nye logistikklederne har alle erfaring fra bransjen og gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

  -Jeg kjenner bransjen godt og er godt kjent med Viken Skog via jobben min i Lågen Skogsdrift. Jeg har erfaring i fra 1. ledd i verdikjeden, nå i min nye jobb vil jeg komme inn i både 2. og 3. ledd i verdikjeden. Jeg er klar til å ta fatt i nye utfordringer og er meget fornøyd med å ha fått jobben i Viken Logistikk, sier Ole Kristian Sogn Evju.

Jeanette Kleven kommer i fra dagligvarebransjen. Hun jobbet som salgskoordinator i Rema 1000 hvor hun var i 8 år. I tillegg har hun jobbet et par år som innkjøpssekretær i Lidl.

- Jeg kan bidra med orden og struktur, og det å planlegge. Jeg er veldig glad i å lære nye ting, og er litt som en svamp. Dette blir spennende, sier Kleven.

- Perfekt jobb

Sondre Elverud Boyme fagbrev i logistikk og til våren blir han fagskoleingeniør i logistikk ved Teknisk fagskole i logistikk på Gjøvik. Han kommer i fra jobb i SAS som flyarbeider på Gardermoen i 12 år, hvor han har fungert som team-leder.

- Denne jobben er helt perfekt for meg. Jeg føler nå jeg er med i et fremtidsrettet firma i en meget viktig næring, sier Boyme.

Powered by Labrador CMS