17 Cat-hjullastere til Hæhre

Hæhre Maskinutleie og Pon Equipment inngikk avtale på leveranse av hele 17 Caterpillar hjullastere.

Publisert Sist oppdatert

- Dette smaker fugl, sier en fornøyd markedsdirektør Espen Paulseth i Pon Equipment.

- Vi hadde en eventyrlig utvikling med Cat mellomstore hjullastere i fjor, og med denne knallstarten tror jeg 2016 blir et enda heftigere hjullastereventyr for oss i Pon.

Maskinene

Maskinene som skal leveres er 13 stk. Cat 950M (20tonn) og 4 stk. 938M (16 tonn). Disse skal erstatte i hovedsak Volvomaskiner, opplyser Pon Equipment AS i en pressemelding.

- Vi leverte en 962M sent i fjor som har gått som servicemaskin på Hæhres verksted og lager på Vikersund, og det kan nok tenkes at denne tente flere hos Hæhre, sier selger i Pon og storkundeansvarlig Pål Brandvold.

 

- Et helt annet nivå

Daglig leder i Hæhre Maskinuteie, Frank Ole Sørensen, er godt fornøyd med de nye maskinene:

- Vi erfarer  at med Caterpillars nye M-serie er maskinene på et helt annet nivå enn tidligere ,og er absolutt der de bør være når det gjelder servicemaskiner i denne klassen. Vi tenker da spesielt på førermiljø med god sikt og den unike spakstyringen som en av mange gode element. Maskinene har ikke aktivt etterbrenningssystem, men kun et partikkelfilter som varer motorens levetid. Dette gjør ting mindre komplisert og lite sårbart.

- Alt dette sammen med Pon's gode serviceløsninger gjør dette til en god og komplett løsning for oss som kunde, sier daglig leder i Hæhre Maskinutleie, Frank Ole Sørensen.