Spilde har hatt kontrakten de siste årene. Her fra arbeid som er utført i den perioden som nå avsluttes.

Fikk storkontrakt med Jernbaneverket

- Dette var en strålende julegave, sier Olav Lægreid i Spilde Entreprenør etter å ha landet en kontrakt på 160 millioner kroner i året med Jernbaneverket.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Spilde Entreprenør har fått kontrakten på drenering av Bergensbanen de neste fire årene, til en verdi av 40 millioner kroner i året.

- Dette er stort, nå ser vi lyst på fremtiden, sier daglig leder i Spilde Entreprenør, Olav Lægreid.

Fornyet

Spilde har hatt denne kontrakten også de siste årene og den gå ut nå ved årsskfiftet. Derfor var det svært viktig for selskapet å få den nye kontrakten.

Daglig leder Olav Lægreid i Spilde Entreprenør jubler over nye kontrakt med Jernbaneverket.

- Det var ufattelig godt å få den forlenget. Det var virkelig en kjærkommen julepresang. Nå får vi holdt folk i arbeid, sier Lægreid til AT.no.

Noe utvidet

Kontrakten er noe utvidet fra den tidligere på den samme strekningen, fordi Jernbaneverket har fått en god del mer penger til vedlikehold det siste året.

Jobben består i å rydde opp i ulike former for vannproblemer langs jernbanen mellom Hønefoss og Bergen, slik som grøfter, drenering og å renske og sikring av skråninger.

Spilde Entreprenør er en allsidig bedrift med rundt 60 ansatte med tilhold i Voss. Selskapet har lang og god erfaring med jernbanevedlikehold.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS