Nøsted Gruppens lokaler i Mandal.
Nøsted Gruppens lokaler i Mandal.

Nøsted Gruppen kjøper Marwin Løfteteknikk

Nøsted Gruppen har inngått en avtale med aksjonærene i Marwin Løfteteknikk AS om å overta samtlige aksjer.

Publisert Sist oppdatert

Overtagelsen medfører at Marwin Løfteteknikk får et økonomisk fundament som skal sikre videre drift og opprettholdelse av arbeidsplasser.  Marwin Løfteteknikk AS er lokalisert i Kragerø kommune og har en avdeling i Stavanger. Selskapet hadde i 2014 en omsetning på 24 mill kr.

Tett samarbeid

Nøsted Gruppen forventer et tøffere marked fremover og satser offensivt for å styrke sin posisjon.

- Vi ser optimistisk på mulighetene til Marwin Løfteteknikk AS  fordi de markedsmessige aktiviteter passer strategisk inn med våre produksjonsaktiviteter og  planer for å økt markedstilgang. Dette medfører også at produktporteføljen økes og gir mulighet for innpass i nye markedssegment. Gjennom tett samarbeid vil vi kunne skape vekstmuligheter og positiv utvikling for selskapene, ansatte, kunder og leverandører, opplyses det i en pressemelding fra Nøsted Gruppen.

Konsernbedriftene

Overtakelsen av selskapet er organisert ved at Marwin Løfteteknikk AS blir et heleid datterselskap av Kjættingfabriken  AS. Kjættingfabriken AS er 100 prosent eid av Nøsted Kjetting AS.

Nøsted Kjetting AS eier også Mandal Maskinering AS og Igland AS i Norge. I tillegg har konsernet bedrifter i Sverige, Litauen og Canada og Kina.

Powered by Labrador CMS