Arbeidslaget som tok de første spadetakene.
Arbeidslaget som tok de første spadetakene.

Hyundai øker Europa-satsingen

Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE) har tatt første spadetak på sitt nye hovedkontor i Tessenderlo i Belgia.

Publisert Sist oppdatert

Det nye byggekomplekset skal inneholde 5400 kvadratmeter kontorflate og 13.000 kvadratmeter med lager. I tillegg kommer et øvingsområde, arrangementshall og visningsrom.

Byggearbeidene skal være avsluttet innen utgangen av 2016. Den samlede kostnaden for det nye hovedkontoret kommer på 30 mill. euro.

S.G. Rhee, COO for Construction Equipment Division i Hyundai Industries (HHI), og J.C. Jung, adm. direktør for Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE), tok i mot VIP-gjester fra den belgiske regjeringen, representanter for lokalsamfunnet og internasjonal presse til «første-spadtak-seremoni».

- Vi er glade for å starte med byggearbeidene, og vi setter pris på den lokale støtten vi har fått. Vår investering i denne regionen er en forutsetning for økt suksess i Europa, sa Rhee.

- Det nye hovedkontoret er et godt steg frem for vår europeiske divisjon. På den 81 mål store tomten kan vi doble kapasiteten på levering av maskindeler til Europa, ta imot våre kunder og intensivere opplæring av salgs- og verkstedpersonell i vårt nettverk, sa Jung.