Skedsmo-ordfører Ole Jacob Flæten (Ap) famlet litt da han skulle åpne Vei og Anlegg 2015 ...
Skedsmo-ordfører Ole Jacob Flæten (Ap) famlet litt da han skulle åpne Vei og Anlegg 2015 ...

- Herved erklærer jeg… hva heter messen?

HELLERUDSLETTA (AT.no) Etter en god og fyldig tale fra Skedsmos ordfører ballet det seg litt da han skulle åpne Vei og Anlegg.

Publisert Sist oppdatert

I strålende sol og med spesielt inviterte på plass, fikk Skedsmo-ordfører Ole Jacob Flæten (Ap) æren av å åpne Vei og Anlegg 2015. Innledningsvis ga han uttrykk for at messen med alle maskinene på plass er alle gutters drøm, og at bygg og anlegg er en svært viktig bransje i kommunen.

Han ønsket Pon Equipment som bygger nytt hovedanlegg på Berger, velkommen til kommunen, og han fortalte at Skedsmo-byen Lillestrøm er i tøff konkurranse med Stavanger og Trondheim i kampen om å være Norges mest attraktive by. Han understreket også at han er glad for det kommende maskinregisteret som presenteres senere på åpningsdagen, da dette er med på å luke unna useriøse aktører i bransjen. Så kom høydepunktet:

- Herved erklærer jeg… hva heter messen?

Uttalelsen var unektelig komisk, men ordføreren ble raskt reddet av messegeneral Anita Helene Hall og årets Vei og Anlegg 2015 ble åpnet.

Rekord for Volvo Maskin

Les om nyheter fra messen:

Klart for innrykk på «Milliard-sletta»

Viser ny Doosan-serie

Gjerstad bytter ut alle skuffene

 

229 utstillere

Hall er adm. direktør i Maskingrossisternes Forening (MGF) som arrangerer Vei og Anlegg. Hun strålte i solen i sitt innlegg og slo fast at årets arrangement blir ny rekord med 229 utstillere på plass. De siste kom i siste liten, og nær sagt all mulig plass er tatt i bruk. Uteområdet er fylt opp, demoområdene er store og utstillingshallen er smekk full. I tillegg er inngangspartiet og foajeen på messesenteret tatt i bruk for stander.

- Det er gode tider i anleggsbransjen. Det er bra, men det gir også utfordringer. Det er større konkurranse, og det er større behov for aktørene å vise seg frem. Vi skal gjøre alt vi kan for at dere skal få vist dere frem, sa Hall og henvendte seg til de oppmøtte representantene fra utstillerne.

- Vi har hatt gleden av å ha kontakt med dere underveis i planleggingen, og det har vært en fornøyelse å se hvordan dere har gledet dere til denne dagen. Nå skal vi ta imot 25.000 forventningsfulle besøkende fra hele landet og også fra våre naboland. Hit kommer kunder og skoleelever, og alle skal tas vel imot, sier Hall.

Pon-sjefen med oppfordring

Pon Equipments nye adm. direktør, Erik Sollerud, var utstillernes representant under åpningen av Vei og Anlegg 2015. Han hadde et par viktige saker på hjertet.

- Hvorfor står vi her i vær og vind og bruker store ressurser når vi har internett? Jo, det skal jeg fortelle dere! Et smil går aldri av moten. Personlig kontakt kan aldri erstatte internett, sier Sollerud som har med seg «hele staben» og 55 Cat-maskiner til Vei og Anlegg.

Han har også en utfordring til de besøkende som kommer til utstillingen på Hellerudsletta de kommende fem dagene:

- Kom til oss utstillere og utfordre oss på innovasjon og teknologi. Vi er en bransje som kanskje ikke er mest fremoverlent, så kom og utfordre oss!

 

Powered by Labrador CMS