SATSER HØYT: Daglig leder Truels Fredrik Gedde (t.v.) i Grove Knutsen og salgsleder Bent Nygaard i datterselskapet Alturo er glad for å kunne presentere Haulotte-produktene. Her i den nye liften fra Haulotte.

Ny lift fra Haulotte

PARIS (AT.no) Hauotte lanserte den 20-meters terrenggående liften HA20 RTJ på Intermat.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Liften er i samme serie som 16-meteren med knekkarm som har vært på markedet en stund. Nå går knekkarmløsningen altså opp en størrelse.

- Denne går opp 20 meter på 48 sekunder og har 12,3 meters utlegg. Maskinen har også firehjulstrekk, sier salgsleder Bent Nygaard i Alturo AS.

Alturo er datterselskap av Grove Knutsen, og fokuserer på løfteutstyr. Selskapet fikk agenturet på franske Haulotte ifjor vinter, og dette er produkter Alturo vil gi mye fokus i fremtiden. Nygaard var på Intermat sammen med daglig leder Truels Fredrik Gedde i Grove Knutsen.

Liften veier under 9,5 tonn, er 1,8 meter høy under transport og har en lengde på 6,4 meter. I kurven er det plass til to personer, og den er utstyrt med en sikkerhetsbøyle som sørger for at liftføreren ikke skal klemmes og skades alvorlig. Dersom man kommer i en klemsituasjon, vil kroppen til føreren presse bøylen inn og liften stopper. Liften resettes igjen kun ved å trykke inn en knapp.

Verd å merke seg er det også at et låsbart deksel kan felles over styrepanelet i kurven slik at tyverier og tyvkobling blir vanskeligere.

 

Powered by Labrador CMS