NYHET: På Intermat vil den nye sorteringsskuffen fra Simex lanseres, og først da vil man få flere detaljer om produktet.
NYHET: På Intermat vil den nye sorteringsskuffen fra Simex lanseres, og først da vil man få flere detaljer om produktet.

Ankerløkken med sorteringsskuffe fra Simex

På Intermat om få dager verdenslanserer Simex nye sorteringsskuffer.

Publisert Sist oppdatert

Dette er meget gode nyheter for Ankerløkken som nå erstatter Allu-skuffene med den nye serien fra Simex. Ankerløkken og Allu Oy avsluttet samarbeidet denne uken.

På Intermat i Paris, som starter på mandag og arrangeres hele neste uke, vil Simex introdusere et helt nytt program av sorteringsskuffer. For Ankerløkkens del vil denne serien i all vesentlighet erstatte Allus sorteringsskuffer, opplyser daglig leder Ole Andreas Aaserud i Ankerløkken Equipment AS.

Ankerløkken har en eksklusiv avtale på salg og service av Simex-produktene i Norge.

Sorteringsskuffene fra Simex er foreløpig tilpasset bæremaskiner fra 16 tonn til 28 tonn, og fra 24 tonn til 40 tonn. Aaserud sier det unike med sorteringsskuffene er at man kan variere avstanden mellom skivene slik at man med samme skuff kan variere fraksjonene man tar ut.

- Dette er ikke mulig med de skuffene som er på markedet i dag. Denne løsningen har vært etterspurt i markedet i mange år, sier Aaserud.

Simex informerer om at løsningen er blitt testet over lang tid på ulike typer materialer, og er et godt utprøvd produkt.

Det vil også bli produsert skuffer med faste avstander mellom skivene. Verdenspremieren finner altså sted på Intermat på mandag.

AT.no er på plass i Paris fra mandag morgen og vil rapportere både på nett og i kommende utgave av Anlegg&Transport.