STORHANDEL: AMV skal levere flere tunnelrigger, injeksjonsrigger, sprøyterobot og spesialarbeidsplattformer til Hæhre.
STORHANDEL: AMV skal levere flere tunnelrigger, injeksjonsrigger, sprøyterobot og spesialarbeidsplattformer til Hæhre.

Hæhre investerer i tunnelpakke fra AMV

Hæhre investerer i en helt ny tunnelpakke fra Flekkefjord-produsenten AMV AS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Samarbeidet mellom AMV AS og riksentreprenøren begynte i 2006 og har kontinuerlig utviklet seg ettersom Hæhre er blitt større innenfor tunneldriving. I den nye avtalen investerer Hæhre i flere tunnelrigger, injeksjonsrigger, sprøyterobot og spesialarbeidsplattformer for etterarbeid. Store deler av utstyret skal leveres i 2015 og i begynnelsen av 2016.

I en pressemelding opplyser Hæhre følgende:

- Vi ønsker å bruke AMV AS som leverandør på denne pakken fordi det er veldig gode, og for oss godt kjente, produkter som vi har hatt muligheten til å vidreutvikle og tilpasse til vårt spesielle behov sammen med leverandøren. Dette håper vi vil kunne gi oss et fortrinn i markedet. I tillegg er det jo hyggelig at denne ekspertisen finnes lokalt i Norge.

- For AMV AS er dette den største kontrakten som er signert iløpet av de siste 12 månedene, og dette styrker betydelig en allerede god ordrereserve for oss. Vi er både stolte og ydmyke over at Hæhre nok en gang har valgt oss som leverandør, og vi skal fortsette å utvikle det gode samarbeidet mellom oss, sier adm. direktør Peder Andersen i AMV AS.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS