Ny Volvo til Norge før Intermat

Torsdag kveld ankom den første Volvo L70H-hjullasteren til Volvo Maskin på Mastemyr.

Publisert Sist oppdatert

Om nøyaktig to måneder presenteres 14-tonneren som en verdenslansering på Intermat-messen i Paris. Intermat er årets viktigste og største anleggsmesse.

- Vi i Volvo Maskin har ventet på de nye modellene som det allerede er solgt et bra antall av. For den som er interessert står maskinene på vårt anlegg på Kolbotn, sier produktsjef Jarle Bjørløw.

For noen dager siden ble beltegraveren beltegraveren EC220E levert til Utleiesenteret AS i Drammen. Også denne maskinen ble levert til kunde i Norge før verdenslanseringen på Intermat.

SE OGSÅ: Først i Drammen - så i Paris

Bjørløw hos Volvo Maskin sier Volvo Construction Equipment ikke alltid kan vente på at maskinene presenteres på en messe før de kan begynne leveransen til ut til kundene. I tillegg er norske Volvo Maskin AS en «storforbruker» av Volvo-maskiner og er høyt prioritert i Volvo CE-systemet. Derfor havner ofte Volvo-nyheter på norske anleggsplasser før de presenteres for resten av verden.

For en måneds tid sendte Volvo Maskin ut en pressemelding om de nye H-modellene L60H (12,2 tonn), L70H (13,7 tonn) og L90H (15,3 tonn). Med disse maskinene på markedet er Volvos H-serie hjullastere komplett.

LES MER om maskinene og tekniske detaljer her.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS