Denne var både for høy og for bred etter gjeldende lover og regler.
Denne var både for høy og for bred etter gjeldende lover og regler.

Polsk containertransport satt fast

Denne transporten med høyde 4,40 meter og bredde 2,70 meter kjørte seg fast under Bygdøylokket. Verken politiet eller Vegvesenet har gitt gebyr eller forenklet forelegg for hendelsen.

Publisert Sist oppdatert

Da lastebilen med nye containere satt fast på morgenen 29. april på vei fra Oslo mot Drammen, ble utrykningspolitiet varslet. Sjåføren hadde kommet seg løs på egen hånd ved å slippe et luft av dekkene. Politiet foretok en nærmere sjekk og fikk bistand av Statens vegvesen til å gjøre dette.

Høyden ble målt til 4,40 meter og bredden til 2,70 meter. Det var ikke gitt noen dispensasjon for transporten. Det ville heller ikke bli gitt, siden det var snakk om delbar last. Vegvesenet loset vogntoget til trafikkstasjonen på Skøyen der lasten måtte fordeles på to biler.

Vegvesenet opplyser til AT.no at de kun bisto politiet og ikke har gjort noe i denne saken på egen hånd. Fra politiet får vi opplyst at det ikke er opprettet noen sak på denne hendelsen. Ingen har notert hvem som sendte lasten eller hvem som skal motta lasten. Alle involverte slapp med skrekken.