Trafikksikkerhetspris: Fra venstre: NLFs forbundsleder Per Madsen, daglig leder i Frydenlund Gasstransport AS Tor Vidar Frydenlund og markedsdirektør i Europeiske Reiseforsikring Ottar Sefland.
Trafikksikkerhetspris: Fra venstre: NLFs forbundsleder Per Madsen, daglig leder i Frydenlund Gasstransport AS Tor Vidar Frydenlund og markedsdirektør i Europeiske Reiseforsikring Ottar Sefland.

Og vinnerne er:

Ruuds Transport og Frydenlund Gasstransport.

Publisert Sist oppdatert

De to prisvinnerne ble i helgen tildelt henholdsvis NLFs Transportørpris og If og NLFs Trafikksikkerhetspris på Norges Lastebileier-Forbunds (NLF) landsmøte på Holmenkollen Park i helgen.

NLF og samarbeidspartnerne vil fremheve aktører som på en eller annen måte bidrar til å bedre trafikksikkerheten og dermed sikrer et godt omdømme for næringen. Det er begrunnelsen for at de to prisene er etablert.

Frydenlund i tet

Frydenlund Gasstransport AS på Kløfta ble blant kandidater fra hele Norge funnet verdig som vinner av If og NLFs Trafikksikkerhetspris 2014.

Prisen går til en transportbedrift som blant annet har vesentlig mindre skader og ulykker enn snittet for bransjen over en lengre periode. I tillegg skal bedriften gå foran med et godt eksempel vedrørende trygg og sikker lastebiltransport. Her har Frydenlund Gasstransport AS utvist meget god ledelse. Prisen består av 30.000 kroner.

Daglig leder Tor Vidar Frydenlund fant prisen både overraskende og hyggelig. Han understreket at prisen kom som følge av selskapets dyktige og ivrige stab.

Ruuds til topps

Som en av tre kandidater ble Ruuds Transport AS i Nord-Odal tildelt NLFs Transportørpris 2014.

Kriteriene for prisen er blant annet å følge NLFs etiske regelverk og statutter som omfatter et velfungerende HMS-basert sikkerhetssystem, sunn økonomisk drift samt at bedriften har et godt omdømme.

Prisen består av 25.000 kroner og blir delt ut av NLF. Bilimportørenes Landsforening sponser prisen.

- Jeg vil rette en stor takk til mine flinke sjåfører, og til alle gode medarbeidere på kontor og verksted som er med og drar dette i riktig retning. I tillegg vil jeg rette en ekstra takk til familien min, sa en glad vinner, Knut Ruud.