Vi har kjørt Navara en rekke ganger i ulendt terreng og aldri støtt på store utfordringer med fremkommelighet, men med 32" dekk, og bedre beskyttelse skal bilen bli enda bedre i terrenget.

Åpent hus hos Arctic Trucks

4x4-entusiaster fra hele Europa samles i Drammen 16. juni når Arctic Trucks holder åpent hus.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Lørdag 16. juni 10.00-15.00 holder Arctic Trucks AT Expo 2018 på Brakerøya i Drammen. Her er alle velkommen forteller daglig leder Örn Thomsen. Dette er et årlig arrangement som har samlet over 1000 mennesker. Ofte er det mest interessant å ta en tur å kikke på alle off-roaderene på parkeringsplassen, fortsetter Örn.

Det er grilling og muligheter for å se på biler under produksjon i tillegg til koselig prat med mange off-road interesserte.

Ute har bil- og entusiastklubber stand, her kan du slå av en prat om hva de driver med. Inne finner du Arctic Trucks samarbeidspartnere og leverandører. Her er det produktinformasjon, tilbud og mulighet til å møte menneskene bak de ulike produktene.

Det er en rekke leverandører og samarbeidsparnere som samles til minimesse når AT Expo går av stablen.

Etter at minimessen er ferdig inviteres alle «Overlandere» til å reise på tur for å overnatte ute i naturen. AT EXPO Overlanding 2018 reiser vestover fra Drammen, ca. 1,5 times biltur, men nøyaktig sted blir ikke avslørt før lørdag ettermiddag.

Produksjonshallen fungerer utmerket også som utstillingshall.

Ny Navara AT32

AT Expo Overland, her samles entusiastene for en hyggelig overnattingstur. Bildet er fra fjorårets arrangement.

I disse dager vises også den nye Arctic Truck Navara AT32 som er ombygd med større hjul 32ʺ, 2 cm lengre fjæringsvei og beskyttelsesplater under motor, girkasse og drivstofftank for å nevne noe.

Den første Nissan Navara AT32 blir registrert i løpet av noen uker.

Den nye Navara-varianten er godkjent i hele Europa og blir å finne i Nissan-prislistene. For de nordiske landene blir bilen ombygd hos Arctic Trucks i Drammen. Prisen på ombyggingen er fra 79.000,- + MVA. Det som er helt spesielt for Nissan, er at bilene også vil bli ombygd direkte ved fabrikken i Barcelona for resten av Europa. I øyeblikket er 140 biler under ombygging ved fabrikken i Barcelona.

De ombygde bilene får 24 måneders/120.000 km garanti.

Arctic Trucks

Det er 20 år siden det islandske firmaet etablerte seg i Norge, og 19 år siden de første ombygde bilene rullet ut på norske landeveier.

I fjor bygde de om 205 biler i Drammen og i år regner de med å passere 250 ombygginger. Arctic Trucks kommer opprinnelig fra Island hvor de startet med ombygging av biler for å kunne kjøre på isbreer for 35 år siden.

Nå har de egne kontorer i en rekke land og er representert så langt sør som i Sør-Afrika. I disse dager er de også i gang med å flytte hovedkontoret fra Island til Storbritannia hvor de har hatt stor suksess de siste årene.

Powered by Labrador CMS