Sandvik tenker nytt med Sandvik Plant Solution for å legge bedre til rette for riktig løsning for den enkelte kundes knuse- og siktebehov.
Sandvik tenker nytt med Sandvik Plant Solution for å legge bedre til rette for riktig løsning for den enkelte kundes knuse- og siktebehov.

Nytenkning fra Sandvik

Sandvik lanserer Plant Solutions som skal legge til rette for at kunden kan kjøpe et knuse- og sikteanlegg som nøyaktig passer deres behov.

Publisert

Det er tre nye løsninger som lanseres i konseptet Sandvik Plant Solution.

FastPlant: – Forhåndsdefinert anlegg som leveres på bare 12 uker.

SmartPlant: – Smart og modulær anlegg basert på Sandvik SmartStations og klart for automatisering.

CustomPlant: – Langsiktig planlegging basert på en Early Contractor Engagement (ECI)-avtale for å skape det optimale anlegget etter kundens behov.

- Vi har lært mye om våre kunders behov gjennom denne prosessen og har skapt det vi synes er den optimale løsningen for deres brede og varierte behov, sier direktør Pär Stigmer i Sandvik Plant Solutions.

- Sandvik Plant Solutions gir kundene et mer overbevisende verdioppsett for anlegget, og også for supporten som kan følge med, fortsetter Stigmer.

FastPlant

Sandvik FastPlants er utviklet for kort leveringstid, ekte og enkelt. De er basert på konseptet om å gi kundene anlegget de trenger, uten unødvendige problemer eller hindringer. Basert på deres forhåndsdefinisjon, kan anlegget velges, kommenteres og bestilles på bare et møte – dette sparer kunden for dyrebar produksjonstid. 

SmartPlant

Sandvik SmartPlants er en modulær tilnærming til byggingen av et knuse- og sikteanlegg. Kunden kan velge SmartStations som oppfyller sine knuse og siktebehov og plasserer de sammen for å lage sitt eget anlegg. SmartPlants leveres «automation-ready» og kan oppgraderes og utvides for å imøtekomme kundens krav.

CustomPlant

Sandvik CustomPlants er ifølge Sandvik den ledende løsningen på markedet idag, bygget med tanke på ytelse, kapasitet og kostnadseffektivitet. CustomPlants er et langsiktig samarbeid som gir et helt nytt nivå av integrasjon mellom kunden og Sandvik, med en omfattende avtale om tidlig kontraktsinngåelse (ECI).

Sandvik 365

Sandvik 365 kan legges til enhver løsning for å redusere nedetiden og øke driftstiden, gir service og support gjennom hele knuse – og sikteanlegget sitt levetid.

Powered by Labrador CMS