Fremtidig byggeprosjekt på Kulimportkaien i Stavanger.
Fremtidig byggeprosjekt på Kulimportkaien i Stavanger.

Spisser i Stavanger

Skanska Eiendomsutvikling selger sine aksjer i Jåttå Utbyggingsselskap med virkning fra 3. juli 2018.

Publisert

Med i salget følger også et utviklingsområde på Jåttå. Samtidig inngås et JV med Base for boligprosjektet på Kulimport. Salget er en del av Skanska Eiendomsutviklings klare strategi for utvalg av geografiske områder og produktsegmenter.

Skanska har en tydelig strategi på hvor de skal utvikle og bygge eiendom i Stavanger og Sandnes. Salget er en konsekvens av dette, og nå er de på jakt etter mer sentrumsnære prosjekter i både Stavanger og Sandnes.

Inngår Joint Venture med Base

Samtidig med salget av aksjene i Jåttå Utbyggingsselskap, inngår Skanska Eiendomsutvikling nå sammen med Base et Joint Venture for boligeiendommen på Kulimport i Stavanger.

Skanska fortsetter samarbeidet med Base, og har stor tro på prosjektet de skal utvikle sammen. Boligprosjektet kommer på tradisjonsrike Kulimportkaien prosjektet får boliger helt i sjøkanten med panoramautsikt mot fjorden.

Har flere prosjekter på gang

- I tillegg har vi samarbeidsavtaler på Havneparken i Sandes og høyhuset i Knud Holms gate 8 i Stavanger, og vi er på jakt etter enda flere utviklingsprosjekter. Både Stavanger og Sandes er områder vi ser et stort potensial for å utvikle gode boligprosjekter, sier Thorbjørn Brevik, Konserndirektør i Skanska Eiendomsutvikling.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS