KOBELCO-SERVICE: En rekke Kobelco-maskiner vil i fremtiden bli klargjort og utført service på ved det nye verkstedet til Entrack i Heimdal. Her en stor Kobelco SK500LC-10 som fra tidligere er levert til Johansen Maskin AS i Korgen .Foto: Albert Kndsen/Entrack

Entrack overtar Bulder-verksted på Heimdal

Fra 1. september 2018 overtar Entrack AS Bulder Verksteds avdeling på Terminalen 7 på Heimdal i Trøndelag.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Entrack hadde behov for et anleggsverksted i Trondheim og beliggenheten like i nærheten av firmaets eksisterende avdeling på Heggstadmoen 1 passet godt. Bulder Verksted hadde samtidig et ønske om en nedbygging eller overtakelse av verkstedet på Heimdal. Begge parter er godt fornøyd med avtalen, skriver Entrack i en pressemelding.

Verkstedet fortsetter med samme mekanikerstab og utfører samme jobber som tidligere på personbil, varebil og lastebil. Verkstedet er godkjent bilverksted og påbyggerverksted. I tillegg til vil det ved verkstedet nå også bli utført reparasjoner og service på anleggsmaskiner. Entracks reisende servicemekaniker på Kobelco anleggsmaskiner vil ha sin base på verkstedet.

Etter hvert vil det bli klargjort nye maskiner og utført reparasjoner av innbyttemaskiner ved verkstedet. Maskiner solgt av Bulder AS vil fortsatt få utført service og reparasjoner av mekanikerne på Terminalen 7, kommer det frem i pressemeldingen.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS