Dachser skal transportere Jøtuls produkter til Europa.
Dachser skal transportere Jøtuls produkter til Europa.

Jøtul har signert transportavtale med Dachser

Publisert

En av verdens eldste produsenter av ovner, innsatser og peiser har signert en transportavtale med Dachser Norway. Siden 1 juni 2018 har Dachser håndtert Jøtuls eksport til Europa.

- Vi ser frem til å hjelpe Jøtul med å distribuere sine velkjente kvalitetsovner til frosne europeere kommende vinter, sier Benjamin Fjellheim, Sales Manager European Logistics hos Dachser Norway på Vinterbro (Akershus).

Dachser skal håndtere eksport for Jøtul – både stykkgods og partigods.

Jøtul Group valgte Dachser som sin strategiske servicepartner for distribusjon til Sentral-Europa. Denne beslutningen ble basert på Dachsers samlede tjenestetilbud, men også tilleggstjenester som forhåndsavtalt levering.

I en pressemelding fra Dachser står det:

«For Jøtul Group er høy kvalitet viktig i alle deler av forsyningskjeden. Ved å produsere høykvalitetsovner og peiser, krever leveringen av disse en logistikkpartner med samme oppfatning av kvalitet, samt muligheten til å levere på dette.»

Dachser har allerede jobbet med Jøtul når det gjelder å optimalisere emballasjen til produktene. Dachser Norway ga sitt innspill i et prosjekt med å endre emballasjen og pallene for ovnene til noe som bedre tåler transport og håndtering.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS