Lene Mellum går inn i en ny tid som adm. direktør i nyetablerte Roadfeeders II. Foto: Per Dagfinn Wolden

Ny tid med Roadfeeders II

Den nye flyfraktspesialisten Roadfeeders II er etablert og er i full drift med lakseeksporten fra Gardermoen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Det bekrefter bostyrer Jon Erling Skjørshammer i advokatfirmaet SANDS til Mtlogistikk.

Advokaten forteller om en lykkelig slutt for konkursboet Roadfeeders etter at Coast Seafood har kjøpt opp hele virksomheten, og hvor alt blir drevet som før.

Lys fremtid

– Vi ser fremtiden lysere i møte enn noen gang med en solid finansiell aktør i ryggen, forteller adm. direktør Lene Mellum i nye Roadfeeders II til Mtlogistikk.

Med ny giv vil hun føre Roadfeeders-tradisjonen videre, men med enda heftigere mål og visjoner for datterselskapet til Måløy-bedriften Coast Seafood.

Mellum forteller at lakseeksportøren er kun finansiell eier og blander seg ikke inn i den operasjonelle driften.

Den nyetablerte flyfraktspesialisten Roadfeeders II har bedre fremtidsutsikter enn noen gang med en av Norges største eksportører av laks og ørret i ryggen, og med rundt 4,3 milliarder kroner i omsetning.

17. oktober så Roadfeeders, et av de største frakthåndteringselskapene på Oslo Lufthavn Gardermoen, seg nødt til å begjære oppbud. Ifølge Skjørshammer var det særdeles viktig å få på plass en avtale for å hindre at store deler av lakseeksporten stoppet opp.

Mellum forteller at det tok bare 36 timer før en avtale var på plass, og at en dermed unngikk nedetider.

Fiskeeksportøren og milliardbedriften Coast Seafood på Måløy eksporterer årlig rundt 90.0000 tonn sjømat til 65 markeder. I fjor var omsetningen på 4,3 milliarder kroner.

Med oppkjøpet av Roadfeeders får selskapet tilgang til "state of the art" terminalfasiliteter på Gardermoen. Roadfeeders II beholder kundelisten på over 80 selskaper. Blant de viktigste er Norwegian, Thai Airways og Singapore Airlines. – Å beholde Roadfeeders-navnet er strategisk smart med tanke på toll og sikkerhetsbevilgninger, forteller Mellum.

Europas mest moderne

Det over 20 år gamle velrenommerte speditør- og flyfraktselskapet Roadfeeders  tok bare for et halvannet år siden steget inn i den mest moderne og effektive cargoterminalen i Europa.

- Nå går vi inn i en ny og spennende epoke i selskapets historie, forteller adm. direktør Lene Mellum i Roadfeeders II.

Powered by Labrador CMS