Tom Erik Spartveit har sluttet som daglig leder i Nor Slep for å jobbe i en annen bransje.Han fortsetter som styremedlem i selskapet. Bilde fra 2015.
Tom Erik Spartveit har sluttet som daglig leder i Nor Slep for å jobbe i en annen bransje.Han fortsetter som styremedlem i selskapet. Bilde fra 2015.

Tom Erik Spartveit slutter i Nor Slep

Slutter etter seks år som daglig leder i selskapet faren grunnla i 1983.

Publisert

Tom Erik Spartveit har etter 19 år i Nor Slep AS, hvorav de siste seks år som daglig leder valgt å prøve nye utfordringer utenfor henger og påbyggerbransjen.

Stillingen som daglig leder ble overtatt av Lars Lindskog 1. januar 2019. Lindskog har lang bransjeerfaring etter mange år som produksjonssjef og daglig leder i annet selskap.

- De siste årene har han vært ansatt på Nor Slep og kjenner derfor godt til både medarbeidere, rutiner, leverandører og våre gode kunder. Han vil derfor videreføre selskapets overordnede mål om langsiktig forvaltning av merkevaren Nor Slep i markedene i Skandinavia. Nor Slep fremstår i dag som Norges ledende leverandør av hengere og dumperpåbygg og er eneste norske leverandør med egenutviklede produkter, konstruert ved selskapets lokaler i Sandefjord. skriver selskapet i en pressemelding.

Tom Erik Spartveit er sønn av Per Åge Spartveit som grunnla Nor Slep AS i 1983. Tom Erik Spartveit fortsetter som styremedlem samtidig som familien Spartveit også fortsatt er en av aksjonærene i selskapet.

Familien Spartveit solgte halvparten av Nor Slep AS til Bergens-bedriften Arka AS i 2015.