TIL MIDT-NORGE: Consto Anlegg AS, her fra et oppdrag nord i Norge, etablerer seg med eget selskap også i Midt-Norge.
TIL MIDT-NORGE: Consto Anlegg AS, her fra et oppdrag nord i Norge, etablerer seg med eget selskap også i Midt-Norge.

Consto etablerer seg i Midt-Norge

Consto Anlegg etablerer seg i Midt-Norge med eget selskap som vil ledes av Kari Mette Busklein (49).

Publisert

Hun tar over som daglig leder i Consto Anlegg Midt AS 1. mars. Busklein kommer fra stillingen som teknisk sjef i Norsk Kylling AS, og har tidligere ledererfaring fra selskapene Børset & Bjerkset Entreprenør AS, Reinertsen og Franzefoss. Hun er født og oppvokst på et småbruk på Rognes, er utdannet bergingeniør fra NTNU og har en Master of management fra BI.

Nå ser 49-åringen frem til å være med satsingen til Consto Anlegg i Midt-Norge. Selskapet ble etablert etter at Consto Anlegg AS fikk en kontrakt i regionen.

Tilbake i bransjen

DAGLIG LEDER: Kari Mette Busklein skal lede det nye selskapet.
DAGLIG LEDER: Kari Mette Busklein skal lede det nye selskapet.

- Dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg ble fristet av å få være med og bygge opp et selskap helt fra starten. Det blir spennende å komme tilbake til anleggsbransjen, en bransje jeg trivdes veldig godt i, sier Kari Mette Busklein.

Hennes første oppgave blir å bygge opp organisasjonen med flere medarbeidere. Busklein får med seg Alexander Korssund som idag er prosjektleder i Consto Anlegg Nord.

Consto Anlegg Midt vil ha hele Midt-Norge som arbeidssted - og er allerede godt i gang. Ifjor sommer fikk Consto Anlegg Nord, sammen med byggselskapet Consto Midt-Norge, oppdraget å bygge 2,4 kilometer ny fylkesvei (fv. 17) mellom Østvik og Beistadsundet i Trøndelag. Kontraktssummen er på nærmere 90 millioner kroner eks. moms. I september startet arbeidet, og ferdigstillelse er ultimo oktober 2019.

Strategisk viktig

Adm. direktør i Consto Anlegg AS, Thorbjørn Eng, sier etableringen i Midt-Norge er strategisk viktig.

- Vi er allerede godt etablert på Østlandet og i Nord-Norge, og vil i løpet av 2019 også etablere virksomhet i Syd- og Vest-Norge. Sammen med virksomheten i Midt-Norge vil vi innen kort tid bli en konkurransekraftig og attraktiv aktør i anleggsmarkedet på landsbasis, sier Eng, og legger til:

- Jeg er veldig glad for å få Kari Mette Busklein med oss i vårt team. Hun har solid lederbakgrunn og bransjeerfaring, og jeg er trygg på at hun med sitt team vil gjøre oss sterke, attraktive og konkurransedyktige i Midt-Norge.