Alfa Romeo 3D-modell av Taekang Lee / Behance. Taekang Lee bor i Seoul, Korea.  Lager 3Dmodeller ved hjelp av Autodesk Alias og speed form.
Alfa Romeo 3D-modell av Taekang Lee / Behance. Taekang Lee bor i Seoul, Korea. Lager 3Dmodeller ved hjelp av Autodesk Alias og speed form.

Tenk om Alfa bygde lastebiler

Koreanske Taekang Lee bor i Seoul og 3D-designer biler.  Se denne vakre 3D-konseptbilen han har tegnet.

Publisert

Taekang Lee har 3D-designet en rekke ulike biler som han har delt på Behance.

Det er ikke helt fjernt at den italienske produsenten bygger lastebiler. Mellom 1931 og 1974 bygde de en rekke lastebiler både på egenhånd, som lisensproduksjon og i samarbeidskonstellasjoner. 

Alfa Romeo 50 bygd mellom 1931 og 1934. 10.6 liters sekssylindret dieselmotor med 80 hk ved 1200 rpm. Maks hastigheten var hele 33 km/t.
Alfa Romeo 50 bygd mellom 1931 og 1934. 10.6 liters sekssylindret dieselmotor med 80 hk ved 1200 rpm. Maks hastigheten var hele 33 km/t.

Alfa signatur

Hele fronten på bilen er omkranset av den kjente konturen fra Alfa-logoen. Tidligere inngikk både Alfa Romeo og Iveco i den samme gruppen, men for noen år siden ble disse delt i en industriell og en mer personbilside.

Fremdeles er Agnelli-familien hovedaksjonærer i begge selskapene, så kanskje kunne de fått Iveco til å bygge en spesial-versjon for Alfa. Det er helt klart at det Alfa-sponsede Sauber-teamet i Formel 1 ville fått mye oppmerksomhet dersom de hadde reist rundt med denne typen trekkvogner i teamet.