UTLEIEPRISEN 2019: Jan Aasekjær mottok Utleieprisen 2019.
UTLEIEPRISEN 2019: Jan Aasekjær mottok Utleieprisen 2019.

Hedret på Utleiekonferansen

Utleiekonferansen 2019 på Thon Hotell Oslo Airport torsdag 7. februar hadde samlet 220 deltagere og 40 utstillere.

Publisert

Alle var samlet i to store saler i et særdeles kompakt endagsarrangement hvor årsmøtet ble avviklet før kveldens festmiddag.

- Dette er første gang jeg møter på Utleiekonferansen uten å ha et eneste oppdrag å tenke på. Nå kan jeg lytte, observere og ta til meg kunnskap uten tanke på å skulle opptre på arenaen, sa tidligere formann i Utleieforeningen, Jan Aasekjær (64) til AT.no i en av pausene.

Siden oktober har han vært ansatt som maskinsjef i Mesta og stortrives i det han betegner som en organisasjon med mye kompetanse og flinke folk.

På festmiddagen på kvelden ble det imidlertid en brå slutt på den anonyme rollen for Aasekjær. Der ble han hentet frem på scenen, hyllet og tildelt utleiebransjens hederspris 2019. Juryen bak kåringen besto av Nina Aasland, Yngve Torkildsen, Lene Eikefjord og Arve Brekkhus.

Den pekte på Aasekjærs store innsats for å være med på å bygge opp og utvikle utleiebransjen i 25 år, som formann, tilrettelegger og gjennom systematisk arbeid for å skape best mulige rammebetingelser for næringen.

Derved var Aasekjær igjen fremme i rampelyset i den foreningen som har en spesiell plass i hjertet hans. Det var en populær mottager som fikk æresprisen på middagen.