OVERTAR: Jon Hella (f.v) takker for seg til Roy Hagen i Wacker Neuson og overlater salg- og service av komprimeringsutstyr og andre Wacker Neuson-småmaskiner til Morgan Sannes og Bamble Mek. Industri.

Fra Hella Maskin til Bamble Mek

Hella Maskin avslutter et 30 år langt samarbeid med Wacker Neuson med salg av komprimeringsutstyr og andre små maskiner i Telemark og Vestfold. Nå tar Bamble Mekaniske Industri over.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

I en pressemelding fra Hellas Maskin AS skriver selskapet at det er med et litt tungt hjerte Jon Hella leverer stafettpinnen til naboen på Rugtvedt, Morgan Sannes i Bamble Mek.

- Utviklingen på 3D-maskinstyring og anleggsteknologi generelt er fortsatt i en rivende utvikling, og vi må reindyrke satsningsområdet vårt, sier eier Jon Hella.

Ettersom Bamble Mek. Industri har hatt agenturet for Wacker Neuson Compact-segmentet (gravemaskiner, hjullastere, dumpere og teleskoptrucker) i flere år, var det naturlig å spørre dem om de ville overta. Og det ønsket selskapet.

OVERTAR: Jon Hella (f.v) takker for seg til Roy Hagen i Wacker Neuson og overlater salg- og service av komprimeringsutstyr og andre Wacker Neuson-småmaskiner til Morgan Sannes og Bamble Mek. Industri.

- Dette vil komplettere vårt produktutvalg mot anleggsbransjen. Da vi fikk denne muligheten var dette et selvfølgelig valg for oss, sier Morgan Sannes ved BMI AS.

Selskapet planlegger nå lager av maskiner og reservedeler ved anlegget i Bamble, og service og reparasjoner vil utføres på verkstedet ved anlegget.

Det opplyses videre at Hella Maskin vil bistå med å hjelpe naboen sin (selskapene har bygg ved siden av hverandre) i gang med prosjektet.

Roy Hagen, salgsdirektør i Wacker Neuson AS, er fornøyd med valget.

- Vi har jo for så vidt en strategi om et forhandlernett som skal dekke segmentene våre innen «compact» og «light», så selv om det er trist å miste Hella Maskin som forhandler, tror vi likevel vi vil komme styrket ut av dette på sikt, sier Hagen.

Powered by Labrador CMS