Rosendal Maskin AS utvider Doosan-porteføljen. Bilde av hovedkontoret i Askim, juli 2018.

Rosendal Maskin AS overtar agentur

- For Rosendal Maskin handler det om å kunne tilby våre eksisterende kunder enda flere produkter, i tillegg til at vi håper å kunne tiltrekke oss noen nye kunder, sier Ole Marius Rosendal.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Rosendal Maskin AS overtar nå agenturet på Doosan Portable Power i Norge. Mer spesifikt er det snakk om dieseldrevne mobile lavtrykkskompressorer under 17 bar, mens IRM Norge AS beholder de store høytrykkskompressorene til riggmarkedet.

- Portable generatorer og lystårn er også en del av produktporteføljen, sier daglig leder i Rosendal Maskin AS, Ole Marius Rosendal.

- For oss føles det veldig naturlig og riktig å forsterke båndene med Doosan. Vi utvider produktspekteret med flere Doosan-produkter, som vi nå kan tilby våre kunder.

Rosendal Maskin AS overtar agenturet på Doosan Portable Power dieseldrevne mobile lavtrykkskompressorer under 17 bar i Norge.

Tidligere Ingersoll Rand

Doosan Portable Power, var tidligere kjent som Ingersoll Rand, og var en del av handelen da Doosan Infracore kjøpte Bobcat i 2008. Doosan er kanskje ikke så kjent i Norge for kompressorer, men Ingersoll Rand var tidligere en stor aktør i Norge på portable kompressorer.

Hovedsakelig vil det for Rosendal Maskin AS dreie seg om salg av 7-bars kompressorer med kapasiteter på 2,0 – 7,3 m3, men man regner også med å selge noen større 10 – 17 bars kompressorer.

Bruksområdene er for eksempel sandblåsing, sanering, blåsing av kabler og trykktesting av VA-anlegg.

Håper å tiltrekke seg nye kunder

Kompressorene er utstyrt med motorer fra Kubota, Yanmar og Cummins. Flere av kompressorene kan også leveres med en integrert generator på inntil 6kVA.

- For Rosendal Maskin handler det om å kunne tilby våre eksisterende kunder enda flere produkter, i tillegg til at vi håper å kunne tiltrekke oss noen nye kunder, sier Ole Marius Rosendal. 

Rosendal Maskin kommer selvfølgelig til å lagerføre de vanligste modellene, og de første enhetene står allerede klare for levering.

Rosendal Maskin har 48 ansatte, 30 servicepunkter i Norge og omsatte i 2018 for 486 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS