NY SJEF: Tor Anders Høgaas begynner som daglig leder I Rosendal Maskin senest 1. desember 2019. Han har tidligere jobbet i firmaet, blant annet da dette bildet ble tatt på Våler i Østfold i august 2016.

Ny daglig leder i Rosendal Maskin

Tor Anders Høgaas (46) er ansatt som ny daglig leder i Rosendal Maskin AS.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Høgaas kommer fra Volvo Maskin AS der han i dag er produktsjef for kompakt- og hjulmaskiner. Han begynner i den nye stillingen senest 1. desember 2019. Men Rosendal Maskin AS blir ikke nytt for Høgaas. Han jobbet i bedriften som har hovedkontor i Askim, i tiden januar 2013 til september 2017. Rosendal Maskin har flere agenturer på anleggsmaskiner og utstyr med JCB og Doosan som de dominerende merkene i selskapet.

- Kunne ikke si nei

- Jeg gleder meg til å begynne. Dette blir spennende og er utfordrende. Det er mange bra mennesker i Rosendal Maskin. Jeg kjenner både de ansatte, firmaet og bransjen, og jeg kunne ikke si nei til denne muligheten. Det hadde jeg angret på senere, sier Høgaas til AT.no.

I høst skal Rosendal Maskin bygge ut hovedanlegget i Askim i Østfold. Høgaas som bor i Hemnes som er 20 minutter fra Askim, sier denne utbyggingen blir et skikkelig løft for firmaet.

HAR SLUTTET: Ole Marius Rosendal sluttet som daglig leder i Rosendal Maskin 9. august 2019.

Manglende motivasjon

Tidligere daglig leder, Ole Marius Rosendal, sluttet i stillingen 9. august 2019. I forkant meddelte han styret i bedriften at han etter mange arbeidskrevende år ønsket å fratre stillingen som daglig leder/adm. direktør i selskapet. I et skriv til de ansatte forklares fratredelsen med at Ole Marius Rosendal hadde manglende motivasjon, og at han så det som fornuftig å søke nye utfordringer utenfor Rosendal Gruppen AS etter mange år i familiebedriften.

Styret tok oppsigelsen til etterretning, og styreleder Kåre Rosendal tar over som daglig leder inntil Høgaas er på plass. Kåre Rosendal har også tidligere være daglig leder i selskapet. Ole Marius Rosendal vil bidra med sin kompetanse i en overgangsfase etter behov for bedriften, og i skrivet til de ansatte takkes Ole Marius Rosendal for innsatsen gjennom mange år.

Powered by Labrador CMS