SIGNERT: Maskinsjef Svend Landsverk (t.h.) i Leif Grimsrud AS og selger Espen Wold i Beck Maskin AS signerte kontrakten på fire Kobelco 8-tonnere på Dyrsku’n.

Kjøpte fire Kobelco 8-tonnere

SELJORD: Leif Grimsrud AS slo til så blekket sprutet med storhandel av Kobelco 8-tonnere da de besøkte standen til Beck Maskin AS på Dyrsku’n.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Nå var det ikke akkurat slik at maskinsjef Svend Landsverk i Leif Grimsrud AS nærmest snublet i skuffa på 8-tonneren og kjøpte fire stykker, men avtalen ble signert på handelsmessa Dyrsku’n.

- Vi hadde maskinene på prøve slik at førerne våre kunne se at de oppfylte en del kriterier. Men vi rakk aldri å skrive kontrakt før Dyrsku’n. Derfor skrev Beck Maskin-selger Espen Wold en kontrakt som han sendte til meg på epost, og som jeg skrev ut og tok med til Dyrsku’n der vi signerte, sier Landsverk videre.

Kriterier

Leif Grimsrud ønsket 8-tonner med fast/monobom og kort maskin. I tillegg ga åpenbart førerne tommel opp på en del andre elementer som kraft, hytte, støy, sikkerhet osv. Maskinene leveres med Rototilt R3, samt HK-feste og skuffe fra Gjerstad. Både HK-festet (secure lip) og tiltrotatoren (secure lock) har ekstra sikkerhetsfunksjoner).

STORE FORVENTNINGER: Daglig leder Christian Beck i Beck Maskin sier det har høye forventninger til Kobelco 8-tonneren SR75-7.

- Selvfølgelig hadde prisen litt å si, men totalt var det denne maskinen som falt best ut denne gangen, sier Landsverk.

Første Kobelco

Både Beck Maskin AS og Entrack AS som deler Kobelco-agenturet i Norge mellom seg (delt inn i fylker), har flere ganger uttrykt meget store forventninger til den nye Kobelco SR75-7 gravemaskinen, og hevder at denne kommer til å bli markedslederen i Norge.

- Dette er faktisk første gang vi kjøper Kobelco i firmaet. Vi har gjort litt endringer på maskinkjøpene våre i forhold til tidligere. Vi prøver å se mer etter hva vi trenger og hva som tilbys i markedet. Vi har lagt litt mer energi i det, og har både kjøpte Liebherr hjulgraver og Hitachi-maskiner den senere tiden i tillegg til Volvo og Cat som vi alltid har kjøpt, sier Landsverk.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS