PON: Pon Holding har selskaper og Caterpillar-representasjonen o Nederland, Norge, Sverige og Danmark. Nå kan rettighetene i de to sistnevnte landene bli solgt.

Pon selges i Sverige og Danmark

Caterpillar-forhandlerne i våre naboland bytter eier.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det er inngått en intensjonsavtale med hensikt at Pon Holding skal selge Pon Equipment og Pon Power i Sverige og Danmark til Zeppelin Group.

Zeppelin har Caterpillar-agenturet i en rekke land i Europa, men er mest kjent som den tyske representanten. Nå tyder altså alt på at ytterligere to land kommer på Zeppelin-listen, våre skandinaviske kollegaer. Det er imidlertid opp til konkurransemyndigheter å endelig godkjenne kjøpet.

Skriv til ansatte

NORSK HOS ZEPPERLIN: Zeppelin hadde egen stand i tillegg til Caterpillar sin på Bauma. Her er den norske Z-Line batterigraveren (norskutviklet) på standen til Zeppelin på Bauma tidligere i år.

I et notat som er sendt ut til de norske Pon Equipment-ansatte, slår den norske adm. direktøren Erik Sollerud fast at dette oppkjøpet ikke får noen konsekvenser for norske ansatte eller norske kunder. I tillegg til Norge, har Pon-konsernet Cat-representasjonen i Nederland som er moderlandet til Pon.

Det er kjent at Pon i Norge har gjort det betydelig bedre enn i Sverige og Danmark. I tillegg skal det satses ytterligere på Pon Rental, noe som nødvendigvis vil kreve investeringer, i alle «Pon-landene». Kombinasjonen av dette er trolig en av årsakene til at Pon Holding nå takker ja til et oppkjøpstilbud fra Zeppelin Group.

Powered by Labrador CMS