Til sammen skal NCC legge 90.000 tonn asfalt for Skanska på den spektakulære nye Nordøyveien i Møre og Romsdal.

NCC har inngått stor asfaltkontrakt med Skanska

NCC Industry AS har signert kontrakt med Skanska om asfaltering på fylkesvei 659 Nordøyveien i Møre og Romsdal.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Vi er godt fornøyde med å lande dette prosjektet. Selv om det er litt langt frem i tid, er det et viktig prosjekt for oss. Jeg må berømme anbudsteamet i NCC. Det har vært et omfattende prosjekt å regne på, så det er veldig positivt at vi fikk dette i havn før jul, sier Joar Caspersen, administrerende direktør i NCC Industry.

For NCC er prosjektet tredelt, der første fase er leveranse av materialer til damkjerner, andre fase er fuktisolering av bruer og tredje fase er asfaltering på vei, bruer og tunneler. Til sammen skal det legges 90.000 tonn asfalt.

- Dette er et svært spennende og stort infrastrukturprosjekt og vi er fornøyde med å kunne bidra på dette. Vi er spente på å komme i gang, sier prosjektleder Jøl Arne Suggelia i NCC Industry.

Jeg må berømme anbudsteamet i NCC. Det har vært et omfattende prosjekt å regne på, så det er veldig positivt at vi fikk dette i havn før jul, sier Joar Caspersen, administrerende direktør i NCC Industry.

Fv. 659 Nordøyveien vil knytte Nordøyane til fastlandet via sjøfyllinger, undersjøiske tunneler og bruer. Det skal til sammen bygges 13 kilometer undersjøisk tunnel, fordelt på tre tunneler. I tillegg kommer åtte kilometer vei i dagen, hvorav tre bruer.

Oppstart for NCCs del av prosjektet er sensommeren 2020 og arbeidet skal ferdigstilles våren 2022.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS