NYTT 1: Eiksenteret Gol.
NYTT 1: Eiksenteret Gol.

Åpnet nye sentre i Gol og Hjartdal

Til tross for covid-19-situasjonen åpner Eik-kjeden nye sentre.

Publisert

Eiksenteret Hjartdal åpnet nytt og moderne bygg i Seljord, mens Eiksenteret Gol har nyåpning på nabotomten til dagens bygg. Begge fikk vesentlig større butikk, moderne verksted og større lagerplass. Flere sentre står for tur.

Eiksenteret Gol

- Vi hadde vokst ut av det gamle senteret vårt, som var fra 1982. Derfor har vi satt opp et nytt senter på nabotomten. Her har vi fått 640 m² med en romslig og flott butikk og et stort, moderne verksted med blant annet traverskran, forteller daglig leder Trond Thorseth i Eiksenteret Gol.

Det nye Eiksenteret Gol åpnet i slutten av april, og tilbakemeldingene har vært gode.

- For oss handler det om å gi kundene våre en best mulig opplevelse, og de vi har snakket med er strålende fornøyd. De siste fem årene har Eik-kjeden hatt stort fokus på butikkdelen. Vi har etablert oss som en solid faghandel for proff-markedet og kvalitetsbevisste privatkunder, med kjente merkevarer som Husqvarna, Tiki og Blåkläder som nye tilskudd, forklarer Thorseth.

Eiksenteret Hjartdal

NYTT 2: Eiksenteret Hjartdal
NYTT 2: Eiksenteret Hjartdal

Kollega Agnar Andersen i Eiksenteret Hjartdal har flyttet seg noen kilometer.

- Vi ønsket at kundene skal føle seg hjemme hos oss og har bygget et nytt senter over fjellet i Seljord. I et nytt og mer moderne bygg har vi fått større butikk, verksted og lager. Det innebærer at vi kan gi kundene bedre service, forklarer han.

 Alle de åtte ansatte i Hjartdal gledet seg til offisiell åpning som var 14. mai 2020.

- Kundene har vært veldig positive til at vi åpnet nytt senter. Butikken ble mye romsligere, slik at vi kunne øke vareutvalget og stille ut flere plasskrevende produkter. I tillegg har vi mulighet til å øke kapasiteten på verkstedet hvis det blir behov for det, sier Andersen.

Flere nye Eiksenteret-lokaler senere i 2020

For Eik-kjeden er det viktig at sentrene har rom til å utvikle seg og være til stede for kundene.

- Det betyr enormt mye for hele kjeden at de enkelte Eiksentrene utvikler seg og driver godt år etter år. Kjeden har ligget på en stabilt høy markedsandel innen både traktorer og redskap, samtidig som vi har utviklet butikk-konseptet vårt, forklarer administrerende direktør Trond Kjempekjenn i Eikmaskin.

Tross tøffere tider i markedet opprettholder den landsdekkende Eik-kjeden omsetningen.

- Vi har sentre som er til stede for kunden og er villige til å reinvestere i nye fasiliteter og bygg. For oss er det viktig å være en stabil samarbeidspartner for den norske bonden. Vi gratulerer Gol og Hjartdal med nye, moderne bygg og gleder oss til Eiksenteret Bodø, Eiksenteret Sømna, Eiksenteret Hægeland og Eiksenteret Gausdal åpner i nye lokaler senere i år, sier Kjempekjenn.