Alexander Korssund (32) er ansatt som ny daglig leder i Consto Anlegg Midt.
Alexander Korssund (32) er ansatt som ny daglig leder i Consto Anlegg Midt.

Ny daglig leder i Consto Anlegg Midt

Alexander Korssund (32) er ansatt som ny daglig leder i Consto Anlegg Midt. Han er med dette den yngste daglige lederen i Consto-konsernet.

Korssund kommer fra stillingen som prosjektsjef i samme konsern, og tar over som daglig leder etter Kari Mette Busklein som har valgt å fortsette sin karriere utenfor Consto-konsernet.

- Det er veldig hyggelig at Alexander takket ja. I Consto Anlegg er det et strategisk valg å satse på intern kompetanseheving og utvikling av medarbeiderne. Det er svært hyggelig at vi kan bekle denne rollen med en ung og talentfull leder fra våre egne rekker, sier adm. direktør Thorbjørn Eng i Consto Anlegg.

Alexander Korssund selv takker for tilliten han har fått.

- Jeg er veldig takknemlig for muligheten, og jeg ser frem til å videreutvikle Consto Anlegg Midt sammen med det sterke teamet i regionen, sier han.

32-åringen har vært med siden oppstarten av anleggsselskapet i Midt-Norge i mars i fjor. Han kom da fra stillingen som prosjektleder i Consto Anlegg Nord, der han startet i 2017. Før det har han jobbet som anleggsleder og prosjektleder i Implenia Norge. Han er utdannet sivilingeniør ved NTNU i Trondheim, der han ble uteksaminert i 2012.

Korssund er født og oppvokst i Odda i Hardanger, og er nå bosatt i Molde sammen med ektefellen og deres tre barn.