OPPSTART TIL HØSTEN: Første samling for neste VDC-sertifisering er i september.
OPPSTART TIL HØSTEN: Første samling for neste VDC-sertifisering er i september.

- Stort behov for VDC-kompetanse innen prosjektledelse

NTNU fortsetter samarbeidet med Stanford og har åpnet for påmelding til et nytt VDC-sertifiseringskurs.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

NTNU påpeker i en pressemelding at det er stort behov i markedet for nettopp VDC-sertifiseringskurs, og derfor arrangeres det nytt kurs. Første kurssamling er 11.-15. januar 2021 på Gardermoen. Dette følges opp av to 2-dagers samlinger i Oslo frem til kurset avsluttes 11. september. Deltakeren jobber med praktiske oppgaver og forbedringer av eget prosjekt. Kurset er svært praktisk rettet og prosjektoppgavene gjennomføres i egne prosjekt.

Dette er VDC

VDC står for Virtual Design and Construction, og er et helhetlig rammeverk for prosjektplanlegging og gjennomføring med støtte av digital teknologi.

VDC omfatter: Samprosjektering – BIM – PPM - Målstyring – Måloppnåelse (for kunde og prosjekt). Når man får samlet to hundre fagpersoner, som jobber sammen får man en nettverkseffekt som støtter endringer som påvirker hele næringen. Som deltaker får man også individuell oppfølging fra en erfaren mentor som følger opp sin klasse på 20 personer gjennom hele kurset.

I pressemeldingen skriver PhD Eilif Hjelseth, Professor in Building Information Modelling, at påmeldingsfristen er 15. september, men at det forventes at kurset blir fulltegnet før dette. Påmelding er etter «førstemann til mølla prinsippet».

Mer info om VDC-kurset og påmelding finner man her

Powered by Labrador CMS