Worky Quad minilaster finnes også i batteridrevet versjon.
Worky Quad minilaster finnes også i batteridrevet versjon.

Lanserer minilastere fra Worky Quad i Norge

Dia Proff Norge AS har i mange år levert tilsvarende maskiner på det norske markedet, men har nå valgt å gå inn i en avtale med italienske Worky Quad.

Publisert

- Vi ser at deres strategi og produktutvikling går mer i retningen av hva et globalt marked etterspør, med tanke på miljø og innovasjon, skriver Dia Proff Norge i en pressemelding.

Worky Quad kommer i seks ulike modeller med motorvariantene diesel, bensin og hel-elektrisk.

- Worky Quads minilastere er kraftig konstruert med markedets største løftekapasitet. De er små i størrelsen noe som gjør dem perfekte for arbeid på trange områder. Serien passer utmerket for arbeid innen jordbruk, gårdsdrift, bygg og anlegg, betongarbeid, innredning, rivning og utleie. Maskinene har lave vedlikeholdskostnader noe våre kunder og oss som importør er takknemlige for, skriver den norske importøren.

Minilasterne kan også bestilles med belteoppsett.
Minilasterne kan også bestilles med belteoppsett.

Den hel-elektriske modellen er 74 cm bred og har 450 kg løftekapasitet. Den er utstyrt med hydrauliske motorer i hjulene. Dette gjør at den skal kunne snu «på en femøring».

Alle modellene kan leveres med belte-kit for økt fremkommelighet og lavt marktrykk.

Worky Quad er en del av Cast Group som har lang erfaring med produksjon av minilastere. De eksporterer maskiner over hele verden og satser nå stort på Norge.

- Ettersom vi har bygget opp et tilsvarende agentur før i Norge, har vi lang erfaring med slike maskiner. Vi er stolte av å få være med på å bygge opp merkevaren her i Norge, skriver Dia Proff Norge.