LANSERT: Lilleseth Kjetting lanserte dette proffskjæret for traktor i vinter. Fra venstre er salgssjef Stian Østerhaug, daglig leder Knut A. Lilleseth og redskapssjef Audun Aaserud. Foto: Lilleseth Kjetting

Nytt og kraftig traktorskjær

NYHET: Lilleseth Kjetting AS lanserer er nytt og kraftig skjær til brøyting med store og robuste traktorer.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Skarnes-bedriften er kanskje mest kjent for sine kjettinger, men selskapet leverer også masse redskap. Blant annet proffskjær for traktorer.

- Nye Lilleseth proffskjær utfyller eksisterende produktportefølje med snøskjær for det profesjonelle markedet, sier daglig leder Knut A. Lilleseth i Lilleseth Kjetting AS.

Lett omstilling

- Traktorskjæret er designet for å ha stor kapasitet og gi høyt snøutkast. Høyre side av skjærebladet har en utkastervinge på 100 centimeter. Traktorskjæret vendes hydraulisk og kan lett omstilles fra sleping til rygging. Sjokkventiler reduserer faren for skader på utstyret og leveres som ekstrautstyr, supplerer Audun Aaserud som er produktansvarlig for snøskjærene.

Skjæret er kjørt på test av Svein Arild Straume i Straume Skog i vinter:

- Skjæret fungerer utrolig godt. Det ligger godt på veien, kaster snøen godt, er robust bygd og er servicevennlig for smøring med fett osv. Det fungerer også meget godt å rygge med, f.eks. til å legge ut brøytekantene, rydde parkeringsplasser eller veikryss, sier Straume Skog-føreren.

På vei ut

Salgssjef Stian Østerhaug hos Lilleseth sier at de første skjærene i første omgang blir å finne hos utvalgte Akershus Traktor-forhandlere.

- Dette skjæret er ekstra givende å få ut i markedet siden skjæret er viklet spesielt med bakgrunn i våre forhandleres tilbakemeldinger med tanke på både funksjonalitet, kapasitet og finish, sier Østerhaug.

Lilleseth proff L275 og L300

Snø/planeringskjær med 73 cm bladhøyde og 100 cm opphøyning

Leveres med trepunk feste, alternativt triangel eller HMV

Kan hydraulisk sideforskyves inntil 28,5 grader og vendes rundt fra førerplass i traktor

Trinnløs mekanisk regulering av kraftig 6.00.9-hjul med skrudde felger

Vendbart Hardox 450 glatt slitestål med vegvesen-standard inndeling

Kraftig konstruksjon med høy egenvekt (763 kg)

Sandblåst og lakkert med 2 komponent lakk

Smørenippeler på alle bevegelig deler for optimal levetid

Tilgjengelig i to arbeidsbredder: 275 cm og 300 cm

Toveis sikkerhetsventil til skjæreblad m/akkumulator er mulig å bestille i tillegg

Powered by Labrador CMS