Styreleder i MEF, Arnstein Repstad, åpnet messen.

Arctic Entrepreneur er i gang!

Styreleder i Maskinentreprenørenes Forbund (MEF), Arnstein Repstad, åpnet messen/konferansen fra scenen i utstillingshallen med ordene: Nettopp nå er det viktig å snakke sammen!

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Han viste til at den usikre økonomiske situasjonen i Norge og Europa, med økende priser på diesel og andre varer, gjør at det er viktig å finne sammen om komme med gode løsninger i en krevende tid.

- Vi har tålt oljekrise, finanskrise og pandemi. Det blir krevende å komme gjennom den nye krisen på grunn av krigen i Ukraina, men vi skal klare det også, sa han.

Det ble ikke arrangert Arctic Entreprenør i 2021 på grunn av pandemien, og det er tydelig at anleggsbransjen er klar til å samles: Det er over 2000 deltakere og 100 utstillere på Arctic Entrepreneur i dagene 5.-7. april på The Qube, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport på Gardermoen.

800 deltar på vinterfesten tirsdag og 930 deltar på brakkemiddag onsdag.

Repstad gir seg for øvrig som styreleder i MEF i år etter 14 år i vervet. Før dette var han nestleder i åtte år og styremedlem i to. Etter totalt 24 år i MEF, går han av på landsmøtet i Ålesund i juni.

Arnstein Repstad har åpnet Arctic Entrepreneur mange ganger. Til sommeren går han av som styreleder i MEF etter 14 år. Bilde fra åpningen av messen 5. april 2022 i The Qube på Gardermoen.
Powered by Labrador CMS