Felleskjøpet får besøk av Hagle på Dyrsku'n

Felleskjøpet skal ha maskinutstilling på 1,5 mål, et eget telt med messebutikk, kafé og scene. Felleskjøpet opplyser at county-rapdouen Hagle også skal «stikke innom».

Publisert Sist oppdatert

AT.no får opplyst at Hagle skal ha en minikonsert i Felleskjøpet-teltet på Dyrsku'n i Seljord før de skal opptre på en Dyrsku'n-scene på kvelden fredag 9. september. Man kan helt klart da forvente seg 2022-hiten «Felleskjøpet-dress».

- Fredag åpner vi den største standen på Dyrsku’n, så vi skal igjen være en viktig aktør på Dyrsku-plassen, sier organisasjonssjef Anton Ole Evju i Felleskjøpet Agri.

Han har vært sentral i planleggingen av standen, helt ned til små detaljer. Felleskjøpet skal ha en egen maskinutstilling på 1,5 mål, et eget telt med messebutikk, kafé og for første gang; en scene, der det skal være program gjennom helgen.

For de mange maskininteresserte, kan Felleskjøpet blant annet friste med nye modeller av 6R-serien som ble lansert i fjor. Både fredag og lørdag arrangeres det auksjon i teltet.

Konferanse og konsert

- Som alltid vil det også være både kulturelt og faglig innhold hos Felleskjøpet på Dyrsku’n. Både konsernsjef Svenn Ivar Fure og styreleder Anne Jødahl Skuterud vil være til stede for å snakke fag med medlemmer av samvirket, og Felleskjøpet er medarrangør av konferansen Kvinner i Landbruket under Dyrsku’n, skriver Felleskjøpet Agri i en nyhetsmelding.

I tillegg blir det garantert mye grønt og gult når fenomenet Hagle som nevnt skal «stikke innom Felleskjøpet-teltet» på fredagen.

- Vi har planlagt til minste detalj. Nå håper vi værgudene ser lyst på Seljord til helgen, sier Anton Ole Evju i Felleskjøpet Agri.

Tradisjonsrik messe

Den velkjente handels- og landbruksmessa har vært arrangert helt siden 1866, og Felleskjøpet har vært med siden (19)60-tallet.

Den gigantiske messa holdes i år som før på Dyrskuplassen i Seljord.

Åpningstidene er:

Fredag 9. september, kl. 09.00-20.00
Lørdag 10. september, kl. 09.00-20.00
Søndag 11. september, kl. 09.00-18.00

Powered by Labrador CMS