IDE: Svein Arne Uppstad (t.v.) og idemaker Jon Ølstad i Agder Gruppen ble veldig fornøyd med sin kompaktstand på Vei og Anlegg.

Gikk for kompaktversjon

AGDER GRUPPEN: Mens mange av utstillerne på Vei og Anlegg kjørte tungt utstyr i ukesvis i forkant fikk Agder Gruppen med seg alt i en varebil og en skaphenger.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Spørsmålet var enkelt men like vel utfordrende. Hva av utstyret de selger og leier ut skulle eventuelt bli med og stilles ut.

- Samme hva vi hadde gjort hadde vi ikke klart å vise bredden i alt det vi kan tilby på et parhundre kvadratmeter. Derfor gikk vi for modellutstillingen, sier Jon Ølstad i Agder Gruppen.

I front av standen på Lillestrøm bygde derfor Agder Gruppen en modell som viser det meste av utstyret de kan tilby. Med modeller av maskinene fikk de vist frem det som hadde vært 1000 tonn maskiner i det virkelige liv.

- Vi kan godt kalle det en Z-emisson stand, sier Agder-gründer Svein Arne Uppstad. Han kan fortelle om bare gode tilbakemeldinger fra kundene etter den alternative standen. Mange kunder hadde planlagt å stikke innom, men mange bråstoppet i gangen utenfor standen og tok en titt.

Selv om det handler om å vise bredde handler det også om både sparte utslipp, logistikkutfordringer og hvor mye penger det faktisk koster å flytte store maskiner.

Powered by Labrador CMS