Elektrisk drevet Flexi Heater teletiner.

Har levert første hel-elektriske teletiner

Dia Proff Norge AS har levert sin første helelektriske teletiningsvogn til Braathen Landskapsentreprenør AS.

Publisert Sist oppdatert

Braathen Landskapsentreprenør AS har tatt et nytt steg for å imøtekomme kravene til utslippsfrie byggeplasser ved å investere i den første helelektriske Flexi Heater teletiningsvogn for å tine snø og tele på sine anleggsplasser.

- Når vi ser hvordan svenske Flexi Heater har bygget sine maskiner, så har disse absolutt en fremtid for å imøtekomme krav til brukervennlighet, fleksibilitet når det gjelder tilgang på strøm på de ulike byggeplasser og ikke minst at importøren har lokal tilstedeværelse på Østlandet. Vi er stolte av å være en pioner innen elektrifisering av byggebransjen i Norge, sier maskinansvarlig Magnus Borthen i Braathen Landskapsentreprenør AS.

- Ved å investere i elektriske teletiningsmaskiner reduserer vi utslippene og forbedrer arbeidsmiljøet for våre ansatte. Vi er veldig fornøyde med de to første maskinene vi har mottatt, og ser frem til å ta i bruk flere elektriske maskiner i fremtiden.

Dia Proff Norge

Helelektrisk Flexi Heater teletiningsvogn hos Braathen Landskapsentreprenør AS.

Det er Dia Proff Norge AS som er general-importør og distributør av Flexi Heater i Norge.

- Vi er stolte av å ha levert de første helelektriske teletiningsmaskinene til Braathen Landskapsentreprenør AS, sier daglig leder Carl Ronny Olsen.

- Vi har lenge jobbet med å tilby våre kunder innovative og miljøvennlige produkter, og denne maskinen er et flott eksempel på det.

Maskinene selges raskt unna

Maskinene går unna opplyser Carl Ronny Olsen hos Dia Proff Norge.

- De som ønsker og få Flexi Heater-maskiner levert til høsten, og som ikke har bestilt må være raske. Nå er alt 80% av alle maskiner som skal bygges for kommende sesong solgt, sier han.

Powered by Labrador CMS