Jørn Søderholm er kjent for å ha utstyret i orden på fotojobber. Han bruker hjelm uten brem, fordi den kommer i veien når han tar bilder med speilreflekskamera.

Har sluttet som redaktør i Anleggsmaskinen

Satser videre med egen bedrift.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Jørn Søderholm har sluttet som redaktør for Anleggsmaskinen, som er Maskinentreprenørenes Forbunds (MEF) magasin.

Nyheten kom på Anleggsmaskinen.no i dag.

- Det er en tid for alt, sies det. Nå har tiden kommet til at jeg skal si takk for meg som redaktør i Anleggsmaskinen. Når du leser dette har jeg levert fra meg nøkler og kamera, og gått ut døren på MEF-huset for siste gang. For åtte fabelaktige år siden fikk jeg privilegiet å lede produksjonen av dette bladet. Etter 94 utgaver på papir og 1629 nettartikler med min signatur – inkludert denne – er det nå slutt, skriver Søderholm på nettstedet han nå ikke lenger er redaktør for.

Han skal videre satse for fullt i sin egen bedrift, Praktisk Talt AS, som skal formidle nyheter via nettsiden Verktøy24.no, med fokus på verktøy og redskaper, og i tillegg være tilbyder av innholdsmarkedsføring (content).

Jørn Søderholm satser ofte litt ekstra for å få best mulig bilder. I begynnelsen av videoen under, fra Scania Winter 2014, løper han unna snøspruten fra brøytebilen, etter et par blinkskudd med speilrefleksen:

Powered by Labrador CMS