Kjetil Aandstad – ny direktør i Entrack AS.
Kjetil Aandstad – ny direktør i Entrack AS.

Kjetil Aandstad ny direktør i Entrack AS

NY LEDER: - Det var en tilfeldighet at jeg så annonsen hvor Entrack AS på Grinder søkte etter ny direktør. Min første tanke var at dette må være en spennende jobb.

Publisert

Kjetil Aandstad (47) meldte sin interesse, ble tilbudt jobben i september og etter tre måneders oppsigelsestid startet han 3. januar i jobben som ny direktør hos Entrack AS på Grinder.

Aandstad har salgsbakgrunn i transport- og logistikkbransjen, blant annet som salgssjef hos DHL ved anlegget på Skedsmokorset på Berger. De siste elleve årene har han vært daglig leder i Fiskå Mølle Flisa AS med produksjon av korn og salg av kraftfor som driftsmidler til landbruket. Et bredt markedsområde som strekker seg fra Akershus til Tolga, og i perioden under hans ledelse er omsetningen fordoblet.

- Etter elleve år i en trivelig og interessant bedrift, var nok tiden likevel kommet til ønsket om å forsøke noe nytt. Selv om erfaringen fra anleggsbransjen mangler, er jeg ikke helt grønn, røper Aandstad.

- Med egen 13-tonnsgravemaskin og familiebakgrunn fra gårdsbruk er jo interessen for maskiner allerede til stede. Nå blir det viktig å lære mer om både bransjen og om Entrack som har et meget bredt produktspekter og en stor organisasjon. Oppgaven blir å lytte, lære og knytte ledelse, teknikk og salg sammen i en enhet for å betjene kundene, sier Aandstad.

Powered by Labrador CMS