SOLID: TerraRoc er en finsk produsent av geotekniske forbruksvarer for boring.

Klare med TerraRoc i Norge

SK Produkter AS inngår samarbeid med Debe Norge AS for salg av TerraRoc-produkter i Norge.

Publisert

SK Produkter AS er stolte av å kunngjøre sitt nye samarbeid med Debe Norge AS for å selge TerraRoc sitt DTH borutstyr i Norge.

X-ROC: Klikk på bildet for å se større versjon.

TerraRoc, en finsk produsent kjent for sin innovasjon og kvalitet innen borutstyr, vil nå få økt tilstedeværelse i det norske markedet gjennom dette strategiske partnerskapet.

Både Debe Norge AS og SK Produkter AS vil stå for salget av TerraRoc sine produkter, noe som vil sikre en bred distribusjon og tilgjengelighet for kunder over hele landet. Dette samarbeidet representerer et skritt fremover for begge selskapene, og det er forventet å styrke deres posisjoner i markedet ytterligere.

Samtidig med denne spennende nyheten, kan SK Produkter AS også annonsere sin flytting til nye, moderne og mer hensiktsmessige lokaler på Frogner (Lindeberg) etter å ha tilbrakt 30 år på Lørenskog. Denne flyttingen markerer en ny æra for SK Produkter AS, hvor selskapet vil kunne tilby enda bedre service og fasiliteter til sine kunder.

NYTT BYGG: SK flytter til Frogner.

– Vi er veldig begeistret for å samarbeide med Debe Norge AS og ser frem til å tilby TerraRoc sine produkter til våre kunder. Denne flyttingen til nye lokaler er også et viktig steg for oss, og vi gleder oss til å fortsette vår vekst og utvikling her på Frogner, sier administrerende direktør Vegard Kristiansen i SK Produkter AS.

Powered by Labrador CMS