Ikke noe besøk på Lilleseth Kjetting uten et engasjerende kjetting-kurs. Mona Milde fra Veflen Entreprenør tok utfordringen og sto med glans.

MEF Kvinner på besøk hos Lilleseth Kjetting

Lilleseth Kjetting inviterte kvinner i anleggsbransjen til på en samling med kjetting, bærekraft, kjønnsdelt arbeidsmarked, fremtidens anleggsmaskiner og sosiale relasjoner i fokus.

Publisert Sist oppdatert

75 år etter oppstart, er Lilleseth Kjetting en av de største aktørene i Norge på hjulgående kjetting, innen bransjene landbruk, transport, skog og ikke minst anlegg.

Lilleseth Kjetting er handelspartner med MEF og har ett tett samarbeid med dem.

– MEF utfordret oss på å lage et arrangement for kvinner i bransjen, og den utfordringen var spennende og den tok vi gledelig sier Stine Lilleseth i Lilleseth Kjetting.

– Vi ønsket med samlingen å kombinere faglig oppdatering og erfaringsutveksling rundt bærekraft, fremtidens anleggsmaskiner, kjønnsdelt arbeidsmarked med en praktisk og morsom kjetting opplæring. Når vi får så fint besøk kombineres dette selvsagt med god mat og drikke samt en minikonsert rundt kjetting, anleggsmaskiner og annen redskap.

Engasjerte kvinner på nettverksbygging hos Lilleseth Kjetting.

Etterspurt

Anleggsbransjen er som kjent svært mannsdominert, selv om det sakte, men sikkert kommer flere kvinner til.

– Når MEF etablerte et nettverk for kvinnene i bransjen for å få engasjert flere rundt om i hele landet, gir det enormt engasjement. Det gode oppmøtet viser viktigheten av å ha dette fokuset på kvinner i bransjen. Et kvinnenettverk har blitt etterspurt fra en del medlemsbedrifter. I tillegg er MEFs hovedstyre opptatt av at en må gjøre det en kan for å få sørge for at kvinner i bransjen har et godt tilbud, føler seg særdeles velkomne og blir tatt vare på, sier Solvår Milach Strand som er leder og initiativtaker til nettverket MEF Kvinner.

Powered by Labrador CMS