SIGNERING: Det var god stemning under signeringen. Her er prosjektleder Trygve Håland (f.v.), Jan Helge Egeland prosjektleder i Statens vegvesen, Petter Hedland og Bernt Olav Holen er henholdsvis anleggsleder og daglig leder i Repstad Anlegg AS. Foto: Samir Kolukcija/Statens vegvesen

Ny kontrakt til Repstad Anlegg

AVTALE: Entreprenøren har signert kontrakt på 59 millioner kroner. - Passer veldig bra.

Publisert

Kontrakten er i forbindelse med Gartnerløkka i Kristiansand, og denne gangen var det signering av Entreprise 3, omlegging av eksisterende infrastruktur, som sto for tur.

Kontrakten har en verdi på 59,1 mill.kr og har en varighet på 9 måneder frem til kontraktsarbeidet ferdigstilles neste sommer.

Entreprenøren skal grave lukkede grøfter over Kristiansand havn for fjernvarme, høyspent, lavspent, tele, trykkvann, spillvann og overvann. Det skal i tillegg bores og etableres foringsrør for fremtidig fjernvarmerør og kabler mellom Møllevannsveien og Havneområdet. Entrepriseform er utførelsesentreprise.

- Gleder oss

- Vi gleder oss veldig til å komme i gang med arbeidet, sa Bernt Olav Holen daglig leder for Repstad Anlegg AS under signeringen av kontrakten.

- Denne jobben passer veldig bra med det vi allerede er i gang med her lokalt, som for eksempel arbeid vi allerede gjør for Agder Energi, og vi kjenner området veldig godt fra før siden vi har gjort en del arbeid for Kristiansand havn tidligere, fortalte Holen under signeringsmøtet på prosjektkontoret for E18/E39 Gartnerløkka-Kolsdalen i Kristiansand.

Ingunn Foss, prosjektdirektør for utbyggingsområde sørøst, deltok også under signeringen. Hun gratulerte Repstad Anlegg AS med kontrakten og ønsket lykke til videre med utførende arbeider.

Powered by Labrador CMS