MINST: C2.25 på 1 tonn er den minste modellen i den nye Vitra-kvartetten.
MINST: C2.25 på 1 tonn er den minste modellen i den nye Vitra-kvartetten.

Nye Vitra-modeller

I slutten av mars kan Anlegg- og Miljøservice AS (AM) i Sandefjord vise de nye redskapsbærerne fra danske Vitra.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Den nye serien består av fire modeller (C2.25, C2.35, C3.55 og C3.75) hvor minstemann veier 1 tonn og den største 2 tonn. Nykommerne er utstyrt med Cat Steg V-motorer (diesel, bensin/gass) fra 25-75 hk med toppfart opptil 40 km/t.

Nytt på Vitra-kvartetten er blant annet hydraulisk hyttefjæring og vippbare hytter med lavt støynivå. Ifølge Sandefjord-firmaet vil sjåførene oppleve en helt ny hverdag med drivlinjen fra Danfoss og Easy Drive kjøreprogram. Den største modellen, C3.75, har en lasteevne på opptil 1760 kg.

Vitra-maskinene kan utføre et bredt spekter av arbeidsoppgaver, gressklipping, kantklipping, kosting, fresing og løvoppsamling, for å nevne noe. Ifølge pressemeldingen kan maskinene utstyres med 50 forskjellige redskaper.

- De første maskinene kommer til Norge 26 mars, og de skal ut på demo hos kunder, sier salgsleder Dag E. Aarøe i AM. Han opplyser også at firmaet nylig har inngått servicesamarbeid med Stavanger-firmaet Seabrokers Havnekraner som har agenturet på Sany anleggsmaskiner.

Powered by Labrador CMS